Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2023 09 01

Niujorke – riksmai iš skausmo: Italijos teniso žvaigždė patyrė dar vieną traumą

Traumų šmėkla ir toliau persekioja vieną geriausių Italijos tenisininkų, buvusią šeštą pasaulio raketę Matteo Berrettinį (ATP-36), kuris negalėjo tęsti antrojo „US Open“ rato susitikimo.
Matteo Berrettinis
Matteo Berrettinis / „Scanpix“ nuotr.

27-erių tenisininkas iš Italijos antrojo etapo mače 4:6, 3:5 atsilikinėjo prieš prancūzą Arthurą Rinderknechą (ATP-73), kuomet vienoje iš situacijų bandydamas pasiekti kamuoliuką smarkiai kryptelėjo savo čiurną ir sukniubo ant žemės.

Suprasdamas, kad situacija daugiau nei rimta, po keleto akimirkų M.Berrettinis garsiai suriko, išleisdamas visą susikaupusį pyktį ir apmaudą.

Tenisininkas ilgą laiką nesikėlė nuo žemės, kol galiausiai į kortą atskubėjo medicininis personalas, su kurio pagalba Matteo nušlubavo iki savo daiktų.

Gydytojai dar apžiūrėjo italo čiurną, tačiau tęsti susitikimą nebuvo jokių galimybių – tenisininkas dar pakilo nuo kėdės ir atidavė pagarbą oponentui, pasveikindamas jį su pergale.

Vėliau M.Berrettinis buvo pastebėtas kortą paliekantis jau specialiame vežimėlyje.

Traumos italų teniso žvaigždės progresą stabdo visos karjeros metu. Tenisininkas įprastai rungtyniauja su čiurnų įtvarais, o pastaraisiais sezonais ne sykį buvo pasitempęs pilvo raumenį.

Šiemet M.Berrettinis dėl traumų pasitraukė iš turnyrų Akapulke ir Monte Karle – po pastarųjų pirmenybių nerungtyniavo daugiau nei du mėnesius ir vėliau kalbėjo apie prasidėjusią depresiją.

Prancūzas A.Rinderknechas kitame etape žais prieš Andrejų Rubliovą (ATP-8).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius