Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 01

Svajonės pildosi: neeilinis 7-mečio Novako Džokovičiaus interviu

Nevisiems vaikams pavyksta įgyvendinti savo svajones, nes kitu atveju pasaulyje būtų gerokai daugiau kosmonautų. Tačiau Novakas Džokovičius būdamas dar 7-erių metų tiksliai žinojo kuo nori tapti ir jam savo svajonę pavyko įgyvendinti.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Twitter“ nuotr.

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kai iš N.Džokovičiaus vaikystėje buvo imamas interviu. Jis viešėjo vienoje Serbijos televizijos laidoje ir jau tada sau  išpranašavo pirmąją vietą pasaulio reitinge.

„Tenisas yra mano pareiga, – pareiškė 7-metis N.Džokovičius. – Mano tikslas tapti pirma pasaulio rakete.“ 

N.Džokovičius praėjusį savaitgalį šeštą kartą karjeroje tapo „Australian Open“ čempionu. Per savo įspūdingą karjerą jis iškovojo 11-ą „Didžiojo kirčio“ trofėjų ir tapo vienu tituluočiausių visų laikų žaidėju. 

„Džiaugiamės šiuo rezultatu su visa komanda, nes dribome labai sunkiai. Privalome mėgautis kiekvienu momentu. Nes tai yra labai vertinami turnyrai. Mes norime juose žaisti gerai. Nepaslaptins, kad paskutinius 15-a mėnesių žaidžiu geriausią tenisą gyvenime, – savaitgalį kalbėjo jau 28-erių metų N.Džokovičius.

Asmeniniame gyvenime viskas klostosi taip pat gerai. Tapau tėvu ir vyru. Turiu šeimą. Jaučiu, kad dabar mano gyvenime viskas vyksta harmoningai. Aš pasistengsiu ją išsaugoti.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas