Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 06 05

Novakas Džokovičius už savo poelgį ketvirtfinalyje turės paploninti piniginę

Geriausiam pasaulio tenisininkui „Roland Garros“ ketvirtfinalio mače su Tomašu Berdychu grėsė diskvalifikacija. Pirmoji pasaulio raketė sviedė savo raketę ten, kur stovi linijos teisėjai, tačiau ji atsitrenkė į „Philippe-Chartrier“ arenos kortus.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Serbijos tenisininkas buvo nubaustas 4000-ų JAV dolerių bauda už nesportišką elgesį, o po šio incidento Nole pripažino, kad jam pasisekė.

„Labai nervinausi, – teigė vienas iš tenisininko trenerių Marianas Vajda. – Nežinau kodėl jis taip pasielgė. Nesu patenkintas tokiu jo išsišokimu. Tai gal gali pakenkti jam ateityje.“

Jeigu raketė būtų pataikiusi į linijos teisėją, tai bauda galėjo būti gerokai rimtesnė. Štai Davidas Nalbandianas 2012-ais metais spyrė į aikštėje esančias reklamas, kurios pataikė į teisėją, todėl jis buvo pašalintas iš „AEGON Championships“ varžybų.

Tenisininką diskvalifikavęs teisėjas teigė, kad konkrečios bausmės už tokius nusižengimus nėra, o sprendimai priimami atsižvelgus į tam tikros situacijos priežastis.

Davidas Nalbandianas diskvalifikuotas už spyrį teisėjui

Nepaisant šio incidento sekmadienį geriausias pasaulio tenisininkas sieks iškovoti pirmą savo karjeroje „Roland Garros“ trofėjų, o jo varžovu finale bus škoas Andy Murray.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas