Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 02

Novakas Džokovičius užtikrintai pradėjo titulo gynybą Paryžiuje

Praėjusių metų „Rolex Paris Masters“ turnyro Paryžiuje (Prancūzija) čempionas Novakas Džokovičius (ATP-7) solidžiu pasirodymu pradėjo ir šių metų kampaniją.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Serbijos teniso titanas 7:6(1), 6:4 susitvarkė su visiems ypatingą galvos skausmą keliančiu amerikiečiu Maxime'u Cressy (ATP-34), kuris žaidžia senamadišką serve&volley tenisą.

Nors rezultatas toli gražu nėra triuškinantis, rimtų grėsmių N.Džokovičiui šiame mače nekilo. Dvikovos nugalėtojas tiesiog dominavo prie padavimų linijos ir pats paduodamas sugebėjo pralaimėti vos šešis kamuoliukus.

Pasiekti pergalę Nolei užteko vienintelio break'o, o po dvikovos jis negailėjo pagyrų 25-erių amerikiečiui.

„Žaisdamas prieš tokio stiliaus oponentą tu ne tik turi priimti kamuoliuką, bet ir pasiųsti jį varžovui po kojomis, o tai padaryti yra be galo sunku. Labai smagu matyti kažką, kuris bėga prie tinklo tiek po pirmų, tiek ir po antrų padavimų. Reikia turėti daug drąsos šiais moderniais laikais pasirinkti tokią senamadišką taktiką. Maxime'as tikriausiai yra vienintelis toks pačiame aukščiausiame lygmenyje“, – dėstė Džokovičius.

35-erių serbui ATP ture tai buvo jau 10-oji pergalė paeiliui. Rugsėjo ir spalio mėnesį jis laimėjo turnyrus Tel Avive bei Astanoje.

Dar įspūdingesnę 11-os laimėjimų seriją N.Džokovičius turi Paryžiuje, kadangi čia tenisininkas nepralaimi nuo 2018 metų, kai finale jį sustabdė Karenas Hačanovas.

Būtent su rusu Novakas ir susitiks trečiajame turnyro etape ketvirtadienį.

VIDEO: Novak Djokovic Faces Maxime Cressy To Begin 2022 Paris Campaign | Highlights

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas