Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 12

Paaiškėjo „Dubai Duty Free Tennis Championships“ moterų turnyro dalyvės

Keturios iš penkių geriausių pasaulio tenisininkių dalyvaus „Dubai Duty Free Tennis Championships“ turnyre Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Moterų čempionatas prasidės kitą savaitę, o iš karto po jo kovas pradės ir vyrai. Dubajuje titulą gins trečia pasaulio raketė Simona Halep, 2015-ų turnyro finalistė Karolina Pliskova ir du kartus Vimbldono čempionė Petra Kvitova.
Simona Halep
Simona Halep / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Mes esame nepaprastai laimingi, kad tiek daug geriausių planetos sportininkių pasirinko dalyvauti mūsų turnyre, – džiaugėsi turnyro viceprezidentas Colmas McLoughlinas. – Kadangi bus tokia gausa žvaigždžių, tai ne visos tilps mūsų pagrindiniuose kortuose.

Tai suteiks teniso gerbėjams unikalią galimybę išvysti stipriausių tenisininkių pasirodymus lauko kortuose nemokamai.“

S.Halep buvo pranešusi, kad gulsis ant operacinio stalo ir praleis turnyrą Dubajuje, tačiau paskutinę minutę paprašė vardinio kvietimo.

„Išmokau žaisti labiau atsipalaidavusi, – teigė S.Halep. – Jeigu mėgaujuosi žaidimu, tai man padeda labiau susikaupti ir tuomet galiu laimėti net ir labai sunkiuose mačuose.“

Prie minėtųjų tenisininkių prisijungs ir pirmoji pasaulio raketė Serena Williams, „Australian Open“ čempionė Angelique Kerber, Vimbldono finalistė Garbine Muguruza, buvusios pirmosios pasaulio raketės Ana Ivanovič, Caroline Wozniacki ir Jelena Jankovič.

Iš turnyro paskutinę minutę pasitraukė Agnieszka Radwanska, o ją pakeis vokietė Sabine Lisicki.

Po moterų turnyro, vasario 22-ą dieną Dubajuje savo pasirodymus pradės Novakas Džokovičius, Stanas Wawrinka, Tomašas Berdychas ir Nickas Kyrgiosas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas