Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 01

Paryžiuje – bulgaro revanšas D.Medvedevui, pastarasis publikai rodė vidurinį pirštą

Prabėgus vos keliolikai valandų po sensacingo antrosios pasaulio raketės Carloso Alcarazo (ATP-2) iškritimo, Paryžiaus „Masters“ serijos turnyras prarado ir trečią vietą geriausių planetos žaidėjų reitinge užimantį Daniilą Medvedevą (ATP-3).
Daniilas Medvedevas
Daniilas Medvedevas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

27-erių tenisininkas antrajame „Rolex Paris Masters“ pirmenybių etape po beveik 3 valandas trukusios kovos 3:6, 7:6(4), 6:7(2) nusileido Bulgarijos atstovui Grigorui Dimitrovui (ATP-17), kuris pasiekė saldų revanšą už praėjusią savaitę Vienoje patirtą nesėkmę.

Iškovoti dramatišką pergalę bulgarui prireikė net septynių match point'ų – keturių jis nerealizavo paduodamas prie 5:3, dar dviejų priimdamas rezultatui esant 6:5, bet galiausiai sužaidė puikų pratęsimą ir iškovojo bilietą į varžybų aštuntfinalį.

„Pirmaudamas 5:4 ir 40:15 trečiajame sete tiesiog nustojau žaisti savo žaidimą. Tokio lygio oponentui kaip Daniilas tik tiek ir tereikia, jis pasinaudos atsiradusiomis progomis. Norėsiu peržiūrėti vaizdo medžiagą, ką galėjau padaryti geriau, tačiau dabar džiaugiuosi mačo baigtimi. Žinojau, kad turėsiu daugiau šansų, abu buvome tikrai pavargę. Pabaigoje sužaidėme keletą beprotiškų apsikeitimų smūgiais“, – pasakojo susitikimo nugalėtojas.

Paryžiuje 2020 metais triumfavęs D.Medvedevas mačo metu buvo nepatenkintas triukšminga centrinio korto publika, su kuria buvo įsivėlęs ir į nedidelį konfliktą.

Okupantų šalies atstovas palikdamas aikštelę subtiliai pademonstravo, ką iš tikrųjų mano apie aistruolius – vaidindamas, jog žiūrinėja savo nagus, žiūrovams atsuko vidurinį pirštą.

„Vidurinis pirštas? Ne, aš tik žiūrėjau į savo pirštus. Kodėl aš tai turėčiau tai rodyti šiai gražiai Paryžiaus publikai?“, – ironiškai klausė rusas.

Bulgarijos tenisininko G.Dimitrovo kitame etape lauks Kazachstanui atstovaujantis Alexanderis Bublikas (ATP-33).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas