Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paryžiuje – jausminga R.Nadalio akimirka su sūnumi ir dar viena pergalė dvejetuose

Paryžiaus olimpinio teniso turnyro vienetuose suklupęs didingasis Rafaelis Nadalis toliau išlaiko viltį iškovoti dar vieną medalį dvejetuose, kur jau pateko į ketvirtfinalį.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

Pirmą kartą karjeroje jėgas su Ispanijos teniso vunderkindu Carlosu Alcarazu suvienijęs R.Nadalis vyrų dvejetų pirmenybių aštuntfinalyje rezultatu 6:4, 6:7(2), 10:2 įveikė Nyderlandų porą – Talloną Grieksporą ir Wesley Koolhofą.

Dviejų Ispanijos superžvaigždžių duetas, kartu sudėjus iškovojęs 26 net „Didžiojo kirčio“ titulus, nepasimetė po pralaimėto antrojo susitikimo seto ir super tiebreak'e iki 10 laimėtų taškų varžovams atidavė vos du taškus.

Ketvirtfinalyje jų lauks tikri dvejetų žaidimo ekspertai, kurie yra įvardijami rimtais pretendentais kabintis į medalius – tai amerikiečiai Rajeevas Ramas ir Austinas Krajičekas, ATP dvejetų reitinge atitinkamai užimantys 5 ir 18 vietas.

Prieš dvejetų susitikimą žiūrovų širdis pavergė jaudinanti akimirka užkulisiuose, kai R.Nadalis apsikabino savo vienerių metų sūnų Rafaelį Jaunesnįjį.

2022-ųjų spalį R.Nadalio ir jo žmonos Marios Francisco Perello šeimoje gimęs berniukas pastaruoju metu su keliauja į visus tėčio turnyrus. Nadalių šeimyna buvo užfiksuota ir Paryžiaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijoje, kurioje Rafai buvo patikėta garbė nešti olimpinę ugnį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas