Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pavykęs revanšas – J.Sinneris palaužė šeštą pasaulio raketę ir žais pusfinalyje

Geriausiam planetos tenisininkui Jannikui Sinneriui (ATP-1) „Masters“ turnyre Sinsinatyje pavyko pasiekti saldų revanšą už praėjusią savaitę patirtą nesėkmę Monrealyje.
Jannikas Sinneris
Jannikas Sinneris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„Cincinnati Open“ ketvirtfinalyje Italijos teniso vunderkindas 4:6, 7:5, 6:4 palaužė rusą Andrejų Rubliovą (ATP-6) ir pirmą kartą karjeroje pasiekė pusfinalį Sinsinatyje.

Šių tenisininkų keliai taip pat ketvirtfinalio etape susikirto ir praėjusią savaitę Monrealyje, kuomet pergalę rezultatu 6:3, 1:6, 6:2 pasiekė okupantų šalies atstovas. Tiesa, tuomet italui pasirodyti visu pajėgumu trukdė atsinaujinę klubo skausmai.

Šį kartą J.Sinneris į pergalę kabinosi visais įmanomais būdais – viename iš įspūdingiausių viso turnyro epizodų jaunasis tenisininkas pakrito ant žemės, tačiau spėjo atsistoti ir ne tik sugrįžti į apsikeitimą smūgiais, bet ir jį laimėti.

„Šiandienos dvikova pareikalavo daug psichologinio tvirtumo. Sąlygos žaisti buvo ypatingai sunkios, buvo labai vėjuota. Pirmajame sete oponentas žaidė labai gerai, tačiau antrajame jaučiau, kad turiu daug šansų. Džiaugiuosi, kad jais galiausiai pasinaudojau ir patekau į pusfinalį“, – kalbėjo susitikimo nugalėtojas.

J.Sinneriui ši pergalė 2024 metais buvo jau aštuntoji prieš Top 10 varžovą, o pagal šį rodiklį jis susilygino su pirmoje vietoje buvusiu Carlosu Alcarazu.

Pusfinalyje italo lauks Alexanderis Zverevas (ATP-4) arba Benas Sheltonas (ATP-14).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas