Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 03 18

Pavyzdys: iš R.Federerio – pusė milijono Ukrainos vaikams

Šveicarijos teniso žvaigždė Rogeris Federeris pranešė, jog skirs 500 tūkst. dolerių Ukrainos vaikams, nukentėjusiems Rusijos pradėtame kare.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / „Scanpix“ nuotr.

„Mano šeima ir aš esame sukrėsti, matydami vaizdus iš Ukrainos. Mūsų širdys plyšta dėl nekaltų žmonių, kurie buvo taip siaubingai paveikti. Norime taikos“, – savo pranešime teigė R.Federeris.

Iš viso Ukrainą nuo karo pradžios vasario 24-ąją jau paliko daugiau nei 3 milijonai žmonių. Tai yra beveik dešimtadalis šalies populiacijos.

„Suteiksime pagalbą Ukrainos vaikams. Maždaug 6 milijonai Ukrainos vaikų dabar negali eiti į mokyklą. Žinome, kad tai – kritinis metas ir norime padėti jiems susitvarkyti su šia ypatingai traumuojančia patirtimi“, – rašė šveicaras.

40-metis sportininkas dėl traumos nežaidė nuo praėjusių metų vasarą vykusio Vimbldono turnyro. ATP reitinge iki 27-osios vietos nukritęs 20 kartų „Didžiojo kirčio“ turnyrų laimėtojas tikisi sugrįžti į kortus prasidėjus žolės dangos sezonui, tačiau jo treneris neseniai pranešė, kad R.Federerio sugrįžimas Vimbldone yra menkai tikėtinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas