Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 08

Pirmą kartą setą pralaimėjusi Serena Williams – „US Open“ turnyro pusfinalyje

Pirmoji pasaulio raketė Serena Williams savo pozicijos užleisti neketina. 34-erių metų amerikietė naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį pirmą kartą „US Open“ čempionate pralaimėjo setą, bet tai geriausiai pasaulio tenisininkei per daug problemų nesukėlė. S.Williams 6:2, 4:6, 6:3 nugalėjo penktąją pasaulio raketę Simoną Halep.
Serena Williams
Serena Williams / „Scanpix“ nuotr.

Trečio seto pradžioje S.Halep turėjo dvi „break point’o“ galimybes iš eilės, tačiau jomis nepasinaudojo. Tuo tarpu S.Williams savo progų nešvaistė – ketvirtame geime perprato varžovės padavimus ir išsiveržusi į priekį 4:1 netrukus triumfavo ketvirtfinalyje.

Geriausia pasaulio tenisininkė S.Halep nugalėjo ketvirtą kartą iš eilės. Apskritai S.Williams pagal tarpusavio dvikovas pirmauja 8:1.

Už patekimą į „US Open“ čempionato pusfinalį pirmajai pasaulio raketei atiteko 720 reitingo taškų ir 875 tūkst. JAV dolerių. Dėl vietos finale 34-erių amerikietė susikaus su čeke Karolina Pliškova.

S.Williams į „US Open“ čempionato pusfinalį pateko jau šeštus metus iš eilės.

Primename, kad po „Didžiojo kirčio“ turnyro Niujorke S.Williams gali prarasti pirmosios pasaulio raketės titulą, jei: 1) pralaimės pusfinalyje; 2) amerikietę finale nugalės antroji pasaulio raketė Angelique Kerber, kuri kitame pusfinalyje susitiks su dane Carolina Wozniacki.

Jei geriausia pasaulio raketė taps „US Open“ čempione, jai tai bus 23-ias „Didžiojo kirčio“ turnyrų titulas ir pagal šį rekordą ji aplenks rekordininkę Steffi Graf.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento