Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 01 21

Pirmoji planetos raketė nepasigailėjo egzotiškojo varžovo

Geriausias planetos tenisininkas ir „Australian Open“ vicečempionas Rafaelis Nadalis (ATP-1) savo „Australian Open“ kampaniją atidarė užtikrinta pergale.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“/AP nuotr.

Ispanas per 2 valandas ir 2 minutes rezultatu 6:2, 6:3, 6:0 pamokė Hugo Dellieną (ATP-73) iš egzotiškosios Bolivijos.

Tiesa, rezultatas neindikuoja centriniame Rod Laverio korte užvirusios kovos. Nors Bolivijos atstovas laimėjo tik penkis geimus, dviejuose iš jų tenisininkas palaužė tituluotojo varžovo padavimus.

Rafaelis Nadalis Melburne siekia 20-ojo „Didžiojo kirčio“ trofėjaus. Pagal šį skaičių ispanas susilygintų su šveicaru Rogeriu Federeriu.

Tiesa, „Australian Open“ turnyre grunto karalius triumfavo vienintelį kartą 2009 metais. Nuo to laiko tenisininkas pralaimėjo net keturis finalus, įskaitant ir praėjusių metų kovą prieš Novaką Džokovičių.

„Labai pozityvus turnyro startas. Hugo yra tikras kovotojas su unikalia gyvenimo istorija. Džiaugiuosi, kad jis žaidžia tokiame aukštame lygyje ir jam linkiu visko, ko geriausio šiame sezone. Jis labai geras vyrukas“, – duoklę savo varžovui atidavė Nadalis.

„Vestuvės“, – buvusio tenisininko Jimo Courier paklaustas, koks iš 2019 metų įvykių buvo įsimintiniausias, atsakė Nadalis.

Rafos antrajame turnyro etape lauks portugalas Joao Sousa (ATP-59) arba argentinietis Federico Delbonis (ATP-76). Prieš abu tenisininkus ispanas tarpusavio akistatose yra priekyje 3:0.

VIDEO: „Australian Open: Rafaelis Nadalis – Hugo Dellienas. Dvikovos akimirkos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas