Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 12

Po beveik 2 metų pertraukos be teniso – pergalingas M.Raoničiaus sugrįžimas

Buvusi trečioji pasaulio raketė Milošas Raoničius į ATP turą po traumos sugrįžo su trenksmu – iškovojo pergalę Nyderlanduose ATP 250 serijos turnyre „Libema Open“.
Milošas Raoničius
Milošas Raoničius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmajame pirmenybių ant žolės dangos rate su „apsaugotu reitingu“ rungtyniaujantis M.Raoničius užtikrintai 6:3, 6:4 sudorojo 39-tąją pasaulio raketę Miomirą Kečmanovičių iš Serbijos.

32-ejų kanadiečiui tai buvo pirmasis oficialus susitikimas nuo 2021-ųjų metų liepos. Tenisininkas iš rikiuotės ilgai buvo iškritęs dėl Achilo sausgyslės traumos, o vėliau sugrįžimas buvo nukeltas dėl nemalonaus incidento treniruoklių salėje, kuomet ant kojos užkrito svarmuo.

Įspūdingais padavimais pasižymintis 196 cm ūgio galiūnas korte atrodė puikiai, o pagrindinis M.Raoničiaus ginklas dirbo be užsikirtimų – 15 ace'ų ir 92 procentai laimėtų taškų pirmaisiais kirčiais (32 iš 35).

„Smagu sugrįžti po dviejų metų. Pamėginsiu paskutinį kartą. Prieš tai teniso kamuoliuko nemušinėjau visus metus. Labai keista vėl žaisti korte su pilnomis tribūnomis“, – savo įspūdžiais dalijosi kanadietis.

Įdomu tai, kad ant žolės M.Raoničiaus buvo nežaidęs dar ilgiau – beveik keturis metus. Paskutinį kartą ant šios dangos tenisininkas rungtyniavo 2019-ųjų Vimbldone.

Antrajame „Libema Open“ etape Kanados atstovo varžovu bus australas Jordanas Thompsonas (ATP-103) arba prancūzas Giovanni Mpetshi Perricardas (ATP-233).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas