Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 19

Po beveik metų pertraukos ATP turnyre sudalyvavęs D.Thiemas patyrė nesėkmę

Buvusios trečiosios planetos raketės Dominico Thiemo (ATP-54) sugrįžimas į ATP turą buvo paženklintas nesėkme „Serbia Open“ turnyre.
Dominicas Thiemas
Dominicas Thiemas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

ATP 250 serijai priklausančio turnyro ant grunto pirmajame etape Dominicas Thiemas rezultatu 3:6, 6:3, 4:6 sudėjo ginklus prieš australą Johną Millmaną (ATP-80).

Sunkią riešo traumą praėjusių metų birželį prieš pat Vimbldono turnyrą patyrusiam austrui tai buvo pirmasis pasirodymas ATP turnyre po beveik metų pertraukos.

„Didžiojo kirčio“ čempionas Belgrade pademonstravo nuostabių kirčių iš kairės, tačiau D.Thiemo forehand'ui įsivažiuoti dar prireiks laiko.

28-erių tenisininkas savo pirmąjį sugrįžimo mačą prieš keletą savaičių sužaidė Marbeloje, kur dalyvavo „Challenger“ serijos turnyre, tačiau ten taip pat patyrė pralaimėjimą, o iš karto po to užsikrėtė koronavirusu.

„Žinau, kad pastarieji 12 mėnesių Dominicui buvo labai sunkūs. Mūsų sportui tik geriau nuo to, kad jis ir vėl grįžo. Ypatingai ant šios dangos. Turiu pasidžiaugti šia pergale, nes jo forma ir žaidimas tik gėrės, o tuomet nugalėti jį bus beprotiškai sunku“, – geros nuotaikos po susitikimo nestokojo Millmanas.

D.Thiemas kitą savaitę turėtų varžytis ATP 250 turnyre Estorilio mieste, Portugalijoje.

J.Millmano varžovu aštuntfinalyje bus kortų šeimininkas Miomiras Kečmanovičius (ATP-38), kuris pirmadienį 6:0, 6:3 nepasigailėjo prancūzo Richardo Gasquet (ATP-82). Šios poros nugalėtojas ketvirtfinalyje greičiausiai rungsis su Novaku Džokovičiumi (ATP-1).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas