Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 19

Po metų be teniso į kortą kartu su V.Gaubu žengęs ispanas patyrė nesėkmę dvejetuose

Garsus Ispanijos tenisininkas Guillermo Garcia-Lopezas prieš metus baigė profesionalo karjerą, tačiau pirmą kartą Lietuvoje surengtoje teniso šventėje – ATP „Challenger“ turnyre „Vilnius Open by kevin.“ – sugrįžo į aikštelę ir sužaidė dvejetų mačą kartu su savo auklėtiniu iš Lietuvos.
Guillermo Garcia-Lopezas
Guillermo Garcia-Lopezas / „Scanpix“ nuotr.

39-erių ispano ir talentingojo 17-mečio lietuvio Viliaus Gaubo duetas pirmajame dvejetų turnyro Vilniuje etape neprilygo Italijos tenisininkams Stefano Travagliai ir Julianui Ocleppo – pralaimėta rezultatu 3:6, 4:6.

Pastarieji viso mačo nepriekaištingai atrodė prie padavimų linijos ir savo varžovams nesuteikė nė vienos break point'o galimybės.

Nors abu italai šiuo metu ATP dvejetų reitinge rikiuojasi tik devintajame šimtuke, abu tenisininkai puikiai išmano dvejetų žaidimo subtilybes – S.Travaglia praeityje pasiekė 63-ią dvejetų reitingo vietą, o J.Ocleppo – 167-ą.

vilniusopen.lt nuotr./Guillermo Garcia-Lopezas ir Vilius Gaubas
vilniusopen.lt nuotr./Guillermo Garcia-Lopezas ir Vilius Gaubas

Dar solidesniais pasirodymais dvejetuose gali pasigirti kitoje tinklo pusėje stovėjęs G.Garcia-Lopezas, per savo karjerą laimėjęs 3 ATP dvejetų turnyrus, kurie reitinge aukščiausiai leido pakilti iki 27-os pozicijos.

Vienetuose ispanas buvo 23-ioji planetos raketė ir laimėjo iš viso 5 turnyrus. Visgi praėjusiame sezone veteranas nusprendė baigti profesionalo karjerą ir pradėti trenerio darbą – šį rugsėjį jis tapo V.Gaubo treneriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas