Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Potencialus mūšis su N.Džokovičiumi gali neįvykti – R.Nadalį kankina skausmai

Ispanijos teniso legendos Rafaelio Nadalio (ATP-161) dalyvavimą olimpiniame teniso vienetų turnyre aptemdė juodi debesys – šiomis dienomis tenisininkas susidūrė su fizinėmis problemomis.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Scanpix“ nuotr.

38-erių veteranas ketvirtadienį atšaukė abi savo treniruotes po to, kai pajuto dešinės šlaunies skausmus.

Bendraudamas su žiniasklaida R.Nadalio treneris Carlosas Moya atskleidė, kad kyla vis daugiau abejonių dėl auklėtinio pasirodymo vienetų varžybose Paryžiuje.

„Žengėme žingsnį atgal ir nusprendėme, kad geriausia Rafai bus pailsėti ir šiandien nesitreniruoti. Duosime sau 48 valandas, o tuomet priimsime sprendimą. Kol kas nieko negaliu garantuoti, reikia laukti“, – vietos žurnalistams ketvirtadienį kalbėjo strategas.

Buvusi pirmoji pasaulio raketė praėjusią savaitę sužaidė puikų ATP 250 turnyrą Švedijoje, kur nužygiavo iki pat finalo. Visgi daugiau nei 10 valandų korte praleidęs ispanas tituliniame mūšyje atrodė išsekęs, o dabar tenisininką pradėjo kankinti ir šlaunies problemos.

„Scanpix“ nuotr./Angelique Kerber ir Rafaelis Nadalis
„Scanpix“ nuotr./Angelique Kerber ir Rafaelis Nadalis

Vyrų vienetų turnyre R.Nadalis sekmadienį turėtų startuoti prieš vengrą Martoną Fucsovicių (ATP-83), o antrajame etape lauktų ir potencialus mūšis su Novaku Džokovičiumi (ATP-1).

Tiesa, jei Rafos dalyvavimą vienetuose gaubia nežinia, dvejetų pirmenybėse jis tikrai turėtų pasirodyti. Varžybų organizatoriai patvirtino, kad šeštadienį R.Nadalis kartu su Carlosu Alcarazu žengs į kortą dvikovai prieš argentiniečius Maximo Gonzalezą ir Andresą Molteni.

Ispanijos teniso superžvaigždės penktadienį sužaidė treniruočių pobūdžio setą prieš Marcelį Granollersą ir Pablo Carreno-Bustą, kurį laimėjo rezultatu 6:3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus