Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 19

Praėjusių metų „US Open“ čempionas dėl traumos negins titulo šiemet

2020 metais „US Open“ turnyrą laimėjęs Dominicas Thiemas negins titulo už kelių savaičių prasidėsiančiame šių metų turnyre.
Dominicas Thiemas su „US Open“ taure
Dominicas Thiemas su „US Open“ taure / „Scanpix“ nuotr.

Šeštoji planetos raketė dėl riešo traumos praleis ne tik atvirąjį JAV čempionatą, bet ir visus likusius 2021 m. turnyrus.

Traumą 27-erių austras patyrė birželį turnyre Maljorkoje, o vėliau dėl jos turėjo pasitraukti ir iš Vimbldono turnyro bei praleisti Tokijo olimpines žaidynes.

Tviteryje D.Thiemas atskleidė, kad pastarąsias šešias savaites klausė medikų nurodymų ir treniravosi pagal specialią programą siekdamas išlikti geros sportinės formos, tačiau praėjusią savaitę po smūgio austras vėl ėmė justi skausmus. Galiausiai, testai parodė, kad jam teks dar kurį laiką praleisti be teniso.

„Tai – sunkus sprendimas, bet žinau, kad turėjau jį priimti. Manęs laukia ilga karjera, tad svarbu nerizikuoti ir neskubėti sugrįžti į kortą. Tikiuosi, kad mane suprantate“, – į sirgalius kreipėsi D.Thiemas.

Austrijos teniso žvaigždė praėjusiais metais „US Open“ finale įveikė Alexanderį Zverevą ir pirmą kartą karjeroje laimėjo „Didžiojo kirčio“ turnyrą.

D.Thiemas – jau ne pirmoji žvaigždė, pranešusi, kad praleis atvirąjį JAV čempionatą. Jame dėl kelio operacijos nežais ir Rogeris Federeris.

„US Open“ prasidės rugpjūčio 30-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas