Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prancūzijos milžiną patiesęs C.Alcarazas pergalingai startavo Pekine

Vienas geriausių planetos tenisininkų Carlosas Alcarazas (ATP-3) savo viešnagę Kinijoje pradėjo solidžiu pasirodymu „China Open“ pirmenybių starte.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Antroji turnyro raketė ir vienas pagrindinių pretendentų iškovoti trofėjų C.Alcarazas pirmajame vyrų vienetų varžybų etape rezultatu 6:4, 6:4 pranoko 203 cm ūgio milžiną Giovanni Mpetshi Perricardą (ATP-51) iš Prancūzijos.

„Žaidimo planas buvo tiesiog sugrąžinti kiek įmanoma daugiau kamuoliukų į kortą. Tai tikrai nebuvo lengva. Oponento beveik kiekvienas padavimas lėkė 230-240 kilometrų per valandą greičiu. Jis yra labai galingas varžovas. Turėjau išlikti maksimaliai susikoncentravęs, nepadaryti daug klaidų ir agresyviai žaisti nuo galinės linijos“, – dėstė susitikimo nugalėtojas.

Ispanijos teniso vunderkindas Pekine varžosi antrąjį kartą savo karjeroje. Praėjusiais metais „Carlitos“ šiame turnyre pasiekė pusfinalį, kuriame krito nuo titulą iškovojusio Janniko Sinnerio (ATP-1).

Įdomu tai, kad C.Alcarazui ATP ture tai buvo tik trečiasis mačas karjeroje prieš jaunesnį oponentą. Abiem tenisininkams yra 21-eri, bet prancūzas yra vėliau gimęs dviem mėnesiais.

Aštuntfinalyje ispano lauks Nyderlandų atstovas Tallonas Griekspooras (ATP-38).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas