Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 13

Prieš Daviso taurės ketvirtfinalį – skaudžios Didžiosios Britanijos rinktinės netektys

Didžiosios Britanijos rinktinė prieš Daviso taurės ketvirtfinalį su Serbijos tenisininkais kaip reikiant susilpnėjo. BBC žurnalisto Russello Fullerio duomenimis, šios šalies nacionalinei komandai šį savaitgalį padėti negalės ne tik antroji pasaulio raketė Andy Murray, bet ir 73-ią vietą ATP reitinge užimantis Danielis Evansas.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“ nuotr.

Dar prieš kelias dienas buvo spėjama, jog A.Murray negalės padėti Didžiosios Britanijos rinktinei, nes po triumfo Vimbldono čempionate yra pervargęs. Pranešama, kad į Belgradą 29-erių metų britas vyks, tačiau tik kaip nacionalinės komandos palyda.

D.Evansas prieš Serbijos tenisininkus nežais dėl kitos priežasties. Pasak R.Fullerio, 73-ioji pasaulio raketė kenčia nuo peties traumos, kuri jam ir užkirto kelią į Belgradą.

Dėl šių priežasčių Didžiosios Britanijos rinktinės kapitonas Leonas Smithas į pagalbą turėjo pasitelkti Jamesą Wardą, kuris ATP reitinge užima 240-ą vietą. Prie jo prisijungs Kyle’as Edmundas (ATP-67) ir dvejetų specialistas Jamie Murray (dvejetų ATP-5). Dėl ketvirto komandos nario L.Smithas vis dar svarsto.

Savo ruožtu Serbijos rinktinėje pokyčių nebus. Joje šį savaitgalį žais Dušanas Lajovičius (ATP-81), Filipas Krajinovičius (ATP-138), Janko Tipsarevičius (ATP-405) ir Nenadas Zimonjičius (dvejetų ATP-31). Komandai, kuri versis be Novako Džokovičiaus ir Viktoro Troickio, vadovaus Bogdanas Obradovičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas