Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 13

R.Berankio trenerio priekaištai N.Džokovičiui: „Vietoj susirinkimo nusprendei linksmintis“

Teniso pasauliui toliau skaldantis į keletą skirtingų pusių dėl 2020 metų sezono pratęsimo, dabartinis Ričardo Berankio treneris Dirkas Hordorffas nepabijojo paleisti kritikos strėlių į stipriausią pasaulio tenisininką Novaką Džokovičių.
Ričardas Berankis ir Dirkas Hordorffas
Ričardas Berankis ir Dirkas Hordorffas / @ulysseel nuotr.

Vokietijos teniso federacijos viceprezidento pareigas einantis D.Hordorffas koronaviruso pandemijos metu aktyviai reiškiasi socialiniuose tinkluose nuolatos pasidalindamas nauja informacija apie tolimesnę teniso ateitį, tačiau taip pat dažnai nebijo išsakyti savo nuomonės apie vieną ar kitą žaidėjų arba ATP sprendimą.

Šįsyk vokiečiui užkliuvo ne bet kas kitas, o pirmoji planetos raketė Novakas Džokovičius, ruošdamasis „Adria Cup“ turnyrui Belgrade.

Serbas pasitiko į gimtinę atvykusius svečius – Dominicą Thiemą bei Alexanderį Zverevą – ir su pastaraisiais ne tik sužaidė draugišką futbolo mačą, bet ir nuolatos palaikė artimą kontaktą, kas pasaulinės pandemijos metu yra vengtina.

Netrukus Nolė buvo užfiksuotas būryje savo aistruolių ir draugų, kur apsikabinęs su jais aistringai dainavo serbišką dainą.

Tokių N.Džokovičiaus veiksmų pro pirštus nepraleido R.Berankio treneris, galiausiai savo įrašą tviteryje ištrynęs.

„Tu turėjai laiko linksmintis ir žaisti futbolą Belgrade, tačiau kaip žaidėjų komiteto prezidentas nedalyvavai 400 tenisininkų vaizdo konferencijoje“, – serbui papriekaištavo Hordorffas.

Šį savaitgalį Nolė dalyvaus draugiškame teniso turnyre gimtajame Belgrade, o jau pirmadienį serbas turėtų paskelbti galutinę žaidėjų komiteto poziciją dėl šių metų „US Open“ turnyro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai