Prenumerata nuo 0,50 Eur/mėn! Paskutinės akcijos savaitės.
Išbandyti

R.Federerio akivaizdoje – jau trečiasis amerikiečio laimėtas 5 setų trileris iš eilės

Vienas perspektyviausių Jungtinių Amerikos Valstijų tenisininkų Benas Sheltonas (ATP-14) šių metų Vimbldone ir toliau demonstruoja, kad yra tikras lemiamų akimirkų meistras.
Benas Sheltonas
Benas Sheltonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dėl lietaus iš penktadienio į šeštadienį perkeltoje trečiojo etapo dvikovoje B.Sheltonas rezultatu 6:7(4), 6:4, 6:2, 4:6, 6:2 palaužė kanadietį Denisą Šapovalovą (ATP-121) bei pirmą kartą karjeroje pateko į Vimbldono aštuntfinalį.

21-erių amerikiečio pasirodymą viename iš didžiųjų kortų atidžiai stebėjo ir legendinis šveicaras Rogeris Federeris, šį turnyrą per savo karjerą laimėjęs rekordinius aštuonis kartus.

Kartu su šveicarų maestro specialioje ložėje buvo ir Rogerio tėvai bei agentas Tony Godsickas. Jaunasis B.Sheltonas priklauso TEAM8 agentūrai, kurią kaip tik ir įkūrė R.Federeris su komanda.

JAV teniso šviesuliui B.Sheltonui šią savaitę Londone teko atlaikyti jau trečiąjį 5 setų trilerį iš eilės. Ankstesnėse dvikovose prieš Mattia Bellucci (ATP-148) ir Lloydą Harrisą (ATP-118) jis panaikino deficitus setais 1:2, šį kartą setais amerikietis atsilikinėjo tik mačo pradžioje (0:1).

Amerikietis tapo pirmuoju kairiarankiu savo šalies tenisininku nuo Johno McEnroe (1992 m.), nužygiavusiu iki Vimbldono aštuntfinalio.

Maža to, lygiai prieš 30 metų Vimbldono pirmenybių ketvirtąjį ratą pasiekė ir B.Sheltono tėtis Bryanas, kuris šiuo metu eina ir savo sūnaus trenerio pareigas.

Kitame etape JAV atstovo lauks bene rimčiausias iššūkis – įveikti geriausią planetos tenisininką Janniką Sinnerį (ATP-1).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – kompiuteriniai žaidimai ir turnyrai, virtualios pramogos ir „OG Version“ koncertas
Reklama
Patirti pelkes miesto širdyje: Vilniaus „Akropolyje“ lankytojai kviečiami į interaktyvų labirintą
Siųsk nuotrauką – laimėk paspirtuką!
Reklama
Parduotuvėse – naujiena loterijų ir gyvūnų mylėtojams