Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 01

Rafaelis Nadalis ketina ginti „Argentina Open“ čempiono titulą

Rafaelis Nadalis gins „Argentina Open“ čempiono titulą turnyre Buenos Airėse. „ATP 250“ serijos turnyras prasidės kitą savaitę, o ispanas į jį pateko paprašęs vardinio kvietimo. Mačai vyks ant ispano mėgiamos grunto dangos, o čempionate be jo ketina dalyvauti dar trys pirmojo dvyliktuko tenisininkai: Davidas Ferreras, Jo-Wilfriedas Tsonga bei Johnas Isneris.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Noriu padėkoti turnyro organizatoriams, kurie man suteikė vardinį kvietimą turnyrui Buenos Airėse, – kalbėjo Maljorkoje besitreniruojantis ispanas. – Man labai patinka žaisti Argentinoje, nes ten gyvena vieni maloniausių žmonių pasaulyje.

Šio kvietimo paprašiau dėl savo prasto pasirodymo Melburne, todėl tikiuosi, kad šis turnyras man padės gerai pradėti sezoną. Įdėsiu visas pastangas, kad pasirodyčiau kuo geriau.“

R.Nadalis savo pasirodymą Argentinos sostinėje pradės kitos savaitės trečiadienį arba ketvirtadienį. 29-ų metų tenisininkas praėjusiais metais iškovojo savo pirmąjį šio turnyro titulą finale įveikęs Juaną Monaco.

„Argentina Open“ dalyvaus ir vienos perspektyviausių jaunųjų teniso žvaigždžių Dominicas Thiemas ir Jackas Sockas, o namų aikštės pranašumą sieks išnaudoti J.Monaco, Leonardo Mayeris ir Federico Delbonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas