Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 18

Rafaelis Nadalis supranta, kad pirmame etape jo laukia labai pavojingas varžovas

Pirmadienį prasidėjo prestižinis „Australian Open“ turnyras. Pusė geriausių pasaulio tenisininkų pradėjo pirmąjį „Didžiojo kirčio“ sezono turnyrą, o antradienį pirmojo etapo dvikovas pradės ir likę žaidėjai. Viena iš įdomiausių pirmojo etapo dvikovų turėtų būti tarp penktosios pasaulio raketės Rafaelio Nadalio ir Fernando Verdasco.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

14-os „Didžiojo kirčio“ turnyrų čempionas pripažino, kad bus labai sunku jau pirmame „Australian Open“ etape. 

„Laukia labai sunki pirmojo etapo dvikova, – pagarbiai apie varžovą atsiliepė R.Nadalis. – Manau, kad burtuose man šiek tiek nepasisekė. Tačiau nepasisekė ir jam. Tai bus intriguojantis mačas. Privalau būti pasiruošęs žaisti savo geriausią tenisą jeigu noriu keliauti į kitą etapą.“

Paskutinį kartą Melburne tenisininkai vienas prieš kitą kovojo 2009-ais metais. Tada ispanai susitiko pusfinalyje ir žiūrovams padovanojo fantastišką reginį. Mačas truko daugiau nei 5-as valandas ir vyko penkis setus, kol dramatišką pergalę iškovojo R.Nadalis.

„Ta dvikova leido man Melburne kovoti dėl čempiono taurės, kurią man pavyko laimėti, – prisiminė R.Nadalis. – Tai buvo nepamirštamas turnyras bei pusfinalis. Žaidimo lygis jame buvo labai aukšto lygio.

Pelnėme labai daug gražių taškų, o žmonės manęs nuolat klausinėja apie pusfinalį su F.Verdasco. Ta dvikova mėgavausi. Ji buvo labai sunki, tačiau tai buvo neįkainojama patirtis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas