Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 08 04

Raketes svaidantis E.Gulbis sieks Latvijos teniso federacijos prezidento posto

Dažniau savo pykčio protrūkiais aikštelėje nei įspūdingais laimėjimais pastaraisiais metais pasižymintis garsus Latvijos tenisininkas Ernestas Gulbis (ATP-278) bandys tapti šalies teniso federacijos prezidentu.
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis / „Scanpix“ nuotr.

Bendraudamas su šalies žiniasklaida 33-ejų tenisininkas paskelbė apie savo užmojus tapti Latvijos teniso federacijos galva.

Pranešama, kad Latvijos teniso federacijos prezidento rinkimai bus organizuojami šį rudenį. Iki šiol šias pareigas ėjo Juris Savickis.

Geriausias visų laikų Latvijos tenisininkas, praeityje pakilęs net iki 10-osios ATP reitingo vietos, taip pat informavo, kad jo komandoje kandidatuojant bus ir labai įžymi šalies teniso atstovė Anastasija Sevastova.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Anastasija Sevastova
AFP/„Scanpix“ nuotr./Anastasija Sevastova

Pastaroji šiame sezone dar sužaidė keletą susitikimų Australijoje, tačiau dabar yra padariusi pertrauką nuo teniso. 32-ejų tenisininkė yra buvusi 11-oji pasaulio raketė.

E.Gulbis teigė, kad net ir laimėjus šalies teniso federacijos prezidento rinkimus, jis profesionalo karjeros nebaigtų.

Tenisininkas vis dar viliasi sugrįžti į aukščiausią lygį, tačiau tai padaryti bus labai sunku. Visų pirma, Ernestas nebėra pirmos jaunystės, o antra – latvis ir toliau sunkiai tvardosi su savo psichologija mačų metu.

Vienas iš pavyzdžių – interneto platybėse milžinišku greičiu išplitęs tenisininko veiksmas, kuomet raketę jis nusviedė beveik per visą aikštelę.

Tiesa, net ir tokie pykčio protrūkiai E.Gulbiui pastaruoju metu laimėti netrukdo – praėjusią savaitę jis startuodamas nuo atrankos pasiekė finalą „Challenger“ turnyre Šveicarijoje, o šią savaitę varžybas Italijoje taip pat pradėjo pergalingai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi