2020 03 12

Reaguoja ir tenisas: ATP ir WTA taip pat artėja prie sezono stabdymo

Nors vyrų ir moterų turus valdančios ATP ir WTA organizacijos oficialiai dar „neužšaldė“ šio sezono, COVID-19 pandemija privertė staigiai sureaguoti ir juos. BBC teniso apžvalgininkas Russellas Fulleris praneša, kad teniso pasaulis artėja prie svarbaus pirmojo susitarimo, kuris turėtų būti paskelbtas netrukus.
Tenisas
Tenisas / gulfnews nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

R.Fullerio teigimu, jokie teniso turnyrai tikrai nevyks iki gegužės mėnesio pradžios. Šiuo atveju kol kas ramiai jaustis gali du „Didžiojo kirčio“ turnyrai – „Roland Garros“ ir Vimbldonas – po kuriais kabojo ir tebekaba dideli klaustukai.

Nepaisant to, be Indian Velso „Masters“ turnyro, kuris buvo atšauktas kiek anksčiau, yra neabejojama, kad neįvyks dar du „Masters“ serijos turnyrai Majamyje ir Monte Karle, taip pat 500 taškų varžybos Barselonoje, dar keletas 250 taškų vertės turnyrų.

Socialiniuose tinkluose toliau kyla pasipiktinimas lėtu ATP ir WTA organizacijų darbu. Pavyzdžiui, Tarptautinė teniso federacija (ITF) iš karto paskelbė nukelianti moterų komandinio turnyro Fed taurės finalus, kurie turėjo įvykti balandį Budapešte.

Pildoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento