Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 12

Ričardas Berankis išsibraukė iš artimiausio „Challenger“ turnyro

Geriausias Lietuvos tenisininkas Ričardas Berankis (ATP-253) nusprendė pakoreguoti savo artimiausių turnyrų tvarkaraštį.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Iš pradžių Lietuvos teniso rinktinės vedlio pavardė buvo matoma tarp artėjančią savaitę Vengrijoje įvyksiančio „Challenger“ turnyro dalyvių, tačiau 32-ejų tenisininkas savo planus pakeitė ir iš pirmenybių išsibraukė.

Turnyras turėjo įvykti ant lėtesnės ir Ričardui ne itin palankios grunto dangos. Panašu, kad tenisininkas nusprendė skirti šiek tiek laiko poilsiui ir tęsti pasirodymus ant kieto paviršiaus.

Kitu lietuvio turnyru turėtų tapti „Challengeris“ Prancūzijoje kovo 20-26 dienomis, kur jam garantuota vieta pagrindinėse varžybose.

Dar po savaitės turėtų sekti ir kitas tos pačios kategorijos turnyras taip pat Prancūzijoje, tačiau ten lietuvis startuotų nuo atrankos.

Šiemet tik „Challenger“ pirmenybėse žaidžiantis R.Berankis šiame lygmenyje iškovojo 9 pergales ir patyrė 6 pralaimėjimus. Geriausiais sezono pasiekimais išlieka pusfinalis Oeiraše (Portugalija) ir ketvirtfinalis Lugane (Šveicarija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas