Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 05 07

Rodas Laveris geriausio visų laikų tenisininko išskirti nenorėtų

Tenise neretai diskutuojama apie geriausią visų laikų tenisininką, o savo nuomonę diplomatiškai išreiškė ir vienas iš legendinių šio sporto atstovų Rodas Laveris. Pasak jo, negalima vadinti geriausiu Rogerio Federerio ar Novako Džokovičiaus, nes abu sportininkai yra lygūs.
Rodas Laveris
Rodas Laveris / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Nemanau, kad galima vieną iš šių tenisininkų iškelti aukščiau kito, – ESPN teigė legendinis tenisininkas. – Jų pasiekimai bei žaidimas to padaryti neleidžia.“

R.Laveris taip pat teigė, kad geriausią galimybę iškovoti 18-ą „Didžiojo kirčio“ trofėjų R.Federeris turi Vimbldone, tačiau negalima atmesti ir pergalės „US Open“ finale: „Jis puikiai rungtyniauja ir Niujorke. Manau, kad visai įmanoma, jog jis gali trofėjų laimėti ir „US Open“ varžybose.“

N.Džokovičius šiuo metu yra iškovojęs 11-a „Didžiojo kirčio“ titulų, o paskutinį kartą šios serijos turnyro trofėjų serbas į viršų kėlė šių metų „Australian Open“ varžybose.

R.Federeris paskutinį kartą pagrindinę „Didžiojo kirčio“ taurę iškovojo 2012-ais metais, kuomet triumfavo Vimbldone. Šveicaras iš viso savo sąskaitoje turi iškovojęs 17-a tokios serijos čempiono titulų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas