Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 05 10

Rogeris Federeris nėra tikras dėl rungtyniavimo trečiadienio mače

Viltys trečiadienį pamatyti į aikštę sugrįžusį Rogerį Federerį ir vėl gali būti sudaužytos. Šveicarijos tenisininkas šįryt treniravosi kaip įprasta, tačiau nėra tikras ar trečiadienį galės pasirodyti pirmame „Internazionali BNL d'Italia“ mače su Alexanderiu Zverevu. Vokietis pirmadienį nustebino teniso gerbėjus ir dviejų setų kovoje įveikė Grigorą Dimitrovą.
Rogeris Federeris
Rogeris Federeris / AFP/„Scanpix“ nuotr.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rogeris Federeris
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rogeris Federeris

R.Federeris į Romą atvyko praėjusios savaitės pabaigoje, o pirmąją treniruotę surengė šeštadienį. Šveicaras į ją smarkiai vėlavo, tačiau patikino, kad užtruko dėl to, kad savo gerbėjams dalino autografus. Pusantros valandos į kortus vėlavęs maestro vis tiek surinko pilną stadioną žiūrovų.

„Internazionali BNL d'Italia“ turėtų tapti antruoju R.Federerio grunto turnyru šį sezoną bei ketvirtuoju čempionatu 2016-ais metais. Ant grunto šveicaras rungtyniavo Monte Karle, o sausio mėnesį ant kietos aikštės dangos jį matėme „Australian Open“ bei Brisbeno varžybose.

Dėl kelio traumos patirtos Melburne antroji pasaulio raketė buvo priversta nerungtyniauti Roterdame, Dubajuje bei Indian Velse. Jis turėjo rungtyniauti ir Majamyje, tačiau dėl pasigauto viruso iš turnyro pasitraukė paskutinę minutę.

Praėjusią savaitę R.Federerį turėjome pamatyti Ispanijos sostinėje, tačiau tenisininkui atsinaujino nugaros trauma.

Šveicarijos maestro Romoje turės apginti nemažai taškų. Šiuo metu jis yra sugrįžęs į antrąją vietą pasaulio reitinge, nes Andy Murray nesugebėjo apginti savo čempiono titulo Madride.

Jeigu R.Federeris Italijoje nepasieks finalo, tai kitą savaitę praras dabartinę savo vietą reitinge ir smuks atgal į trečiąją. Tokiu atveju „French Open“ varžybose jis taps trečiuoju pagal skirstymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas