Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 01 07

S.Tsitsipas iškovojo svarbią asmeninę pergalę, tačiau graikai į finalą praleido italus

Graikijos teniso superžvaigždė Stefanos Tsitsipas (ATP-4) iškovojo dar vieną pergalę „United Cup“ turnyre Australijoje, tačiau jo atstovaujama rinktinė buvo eliminuota iš pirmenybių pusfinalio etape.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Scanpix“ nuotr.

Permainingame mūšyje 24-erių graikas rezultatu 4:6, 7:6(2), 6:4 palaužė italą Matteo Berrettinį (ATP-16) ir sušvelnino pusfinalio serijos rezultatą iki skirtumo 1:2.

Ketvirtoji pasaulio raketė naujojo ATP sezono starte „United Cup“ turnyre demonstruoja puikius rezultatus – iškovojo visas keturias pergales vienetuose ir dar tris sykius laimėjo mišriuose dvejetuose.

M.Berrettinis po dviejų laimėjimų paeiliui prieš oponentus iš pirmojo 10-tuko – Casperą Ruudą (ATP-3) ir Hubertą Hurkačą (ATP-10) – buvo arti ir trečiosios pergalės, tačiau susikurto pranašumo išsaugoti nesugebėjo ir graiko per savo karjerą lieka neįveikęs – patirti visi keturi pralaimėjimai.

Italijai bilietą į finalą užtikrino Lucia Bronzetti (WTA-54), kuri užtikrintai 6:3, 6:3 susitvarkė su Valentini Grammatikopoulou (WTA-199).

Paskutinis mišrių dvejetų mačas bus nieko nelemiantis.

Italijos varžovais „United Cup“ turnyre bus JAV tenisininkai, kitame pusfinalyje net 5:0 sutriuškinę Lenkijos komandą.

Antrąją pusfinalių dieną Tayloras Fritzas (ATP-9) rezultatu 7:6(5), 7:6(5) palaužė H.Hurkačą, Madison Keys (WTA-11) 6:4, 6:2 nugalėjo Magdą Linette (WTA-48), o galiausiai Jessica Pegula su T.Fritzu 6:7(5), 6:4, 10:6 įveikė Alicją Rosolską ir Lukašą Kubotą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas