Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 27

S.Tsitsipas trečią „Roland Garros“ etapą pasiekė korte praleisdamas jau beveik 8 val.

Vienas pagrindinių favoritų pasiekti bent jau „Roland Garros“ finalą Stefanos Tsitsipas (ATP-4) toliau vargsta su žemiau reitinguotais varžovais.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Ketvirtadienio vakarą graikas rezultatu 6:3, 7:6(8), 6:7(3), 7:6(7) sugebėjo palaužti Ždeneką Kolarą (ATP-134) iš Čekijos.

Susitikimas truko net 4 valandas ir 6 minutes, o dvikovos favoritui pasisekė mačą užbaigti per keturis setus, mat kitu atveju korte abu tenisininkai būtų praleidę ir daugiau nei 5 valandas.

Ketvirtojo seto pratęsime tarsi ant sparnų žaidęs Ž.Kolaras pirmavo net 6:2, tačiau visus keturis set point'us oponentas išsaugojo itin agresyviu žaidimu.

Pirmajame rate prieš Lorenzo Musetti dviejų setų deficitą panaikinęs S.Tsitsipas ten vargo 3 valandas ir 34 minutes, tad 22-ejų tenisininko kelias į trečiąjį turnyro etapą užtruko jau beveik 8 valandas.

„Jis mane varė iš proto, – apie varžovą atsiliepė ketvirtoji pasaulio raketė. – Buvau labai susierzinęs. Varžovas naudojosi kiekviena savo kūno dalimi pasiųsdamas atgal kamuoliuką, jo pastangos – neįtikėtinos.“

25-erių Ž.Kolaras, niekada nebuvęs pirmajame ATP šimtuke ir šiuo metu užimantis rekordinę poziciją reitinge, pirmajame etape įveikė gerai pažįstamą Lucasą Pouille ir iškovojo pirmą karjeros pergalę „Didžiojo kirčio“ turnyruose.

Su 33 pergalėmis ATP ture S.Tsitsipas yra šio sezono lyderis. Trečiame etape jo lauks švedas Mikaelis Ymeras (ATP-95), rezultatu 6:3, 3:6, 6:2, 6:3 įveikęs britą Danielį Evansą (ATP-32).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas