Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 22

S.Tsitsipo bėdos ant žolės dangos tęsiasi – Halėje pralaimėjo jau aštuntfinalyje

Pergalingo recepto ant žolės dangos neišrandantis Graikijos supertalentas Stefanos Tsitsipas (ATP-5) patyrė dar vieną nusivylimą.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Scanpix“ nuotr.

Halėje (Vokietija) vykstančio ATP 500 serijos turnyro „Terra Wortmann“ aštuntfinalyje 24-erių tenisininkas netikėtai 6:7(7), 5:7 turėjo pripažinti Nicolas Jarry (ATP-28) pranašumą.

Praėjusią savaitę Štutgarte graikas apskritai liko be pergalių, o šįsyk kitame Vokietijos mieste sugebėjo iškovoti vos vieną pergalę. Per savo karjerą ant žolės dangos jis laimėjo 23 mačus iš 43, o tai yra tik šiek tiek daugiau nei 50 proc. laimėtų susitikimų.

Norėdamas kuo geriau pasiruošti Vimbldonui tenisininkas priėmė „vardinį kvietimą“ iš kitą savaitę Maljorkoje (Ispanija) vyksiančio turnyro organizatorių.

Įdomu tai, kad būtent minėtose pirmenybėse S.Tsitsipas iškovojo savo paskutinį ATP titulą, nuo kurio praėjo lygiai metai.

Savo ruožtu N.Jarry ir toliau tęsia neabejotinai geriausią sezoną savo karjeroje. Pergalė aštuntfinalyje 27-erių tenisininką ATP reitinge kilstels į rekordinę 26-tą vietą.

Čilės atstovas šiemet laimėjo ATP 250 turnyrą Ženevoje, taip pat suklupo finale Santjage bei pasiekė „Roland Garros“ aštuntfinalį.

Ketvirtfinalyje N.Jarry lauks kortų šeimininkas ir vienas turnyro favoritų Alexanderis Zverevas (ATP-22). Po pergalės prieš Dominicą Thiemą vokietis pratęsė gerą žaidimą ir prieš Denisą Šapovalovą (ATP-27) – 6:2, 6:4.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas