Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saudo Arabijoje – įspūdingos premijos tenisininkams: už mačą susižėrė 1,5 mln. JAV dolerių

Rijade (Saudo Arabija) trečiadienį startavo pirmą kartą rengiamas „Six Kings Slam“ turnyras, kuriame šešios ATP turo žvaigždės kaunasi dėl įspūdingų piniginių prizų.
Daniilas Medvedevas ir Jannikas Sinneris
Daniilas Medvedevas ir Jannikas Sinneris / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Pirmajame iš dviejų turnyro ketvirtfinalių užtikrintą pergalę iškovojo geriausias planetos tenisininkas Jannikas Sinneris (ATP-1). Italijos teniso talentas rezultatu 6:0, 6:3 sutriuškino rusą Daniilą Medvedevą (ATP-5).

Tiesa, pastarasis dėl šio pralaimėjimo ilgai liūdėti tikrai neturėtų – vien už dalyvavimą turnyre tenisininkams atiteks net 1,5 milijono JAV dolerių premija.

Įdomu tai, kad ši suma yra didesnė nei ta, kurią šiame sezone gavo „Roland Garros“ ir „Australian Open“ finaluose pralaimėję tenisininkai, o norint patekti į „Didžiojo kirčio“ finalą žaidėjams reikia iškovoti net šešias pergales.

Su pusantro milijono JAV dolerių Saudo Arabiją palieka ir perspektyvusis danas Holgeris Rune (ATP-14). Kitame ketvirtfinalyje jis rezultatu 4:6, 2:6 nusileido Carlosui Alcarazui (ATP-2).

Ispanijos teniso vunderkindas pusfinalyje žais prieš Rafaelį Nadalį (ATP-153), o J.Sinnerio varžovu bus Novakas Džokovičius (ATP-4). Grunto karalius Rafa ir Nolė į pusfinalio etapą pateko be kovos.

„Six Kings Slam“ turnyro nugalėtojui iš viso atiteks net 5 mln. JAV dolerių – tai bus didžiausias uždarbis vieno turnyro metu per visą teniso istoriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito