Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 14

Šeimininkų nusivylimas: A.Murray dėl traumos praleis svarbų turnyrą Londone

Didžiosios Britanijos teniso superžvaigždė Andy Murray (ATP-47) yra priverstas praleisti vieną mėgstamiausių savo turnyrų „Queen's“ klube Londone.
Andy Murray
Andy Murray / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Nuostabiai žolės sezoną Štutgarte pradėjęs 35-erių tenisininkas prasibrovė į „BOSS OPEN“ turnyro finalą, tačiau ten trečiajame sete patyrė traumą ir mačą baigė kankindamasis nuo skausmų.

Iš pradžių buvo baiminamasi, kad škotas susižeidė savo kairįjį klubą. Būtent klubo, tiesa, dešiniojo, trauma sujaukė buvusios pirmosios pasaulio raketės karjerą 2017 metais, kuomet galiausiai A.Murray ryžosi sunkiai operacijai ir dabar žaidžia su metaliniu klubu.

Visgi pasak tenisininko, atlikus išsamesnius tyrimus paaiškėjo, kad problema yra pilvo srityje. Artėjant Vimbldonui A.Murray nusprendė nerizikuoti ir „išsibraukti“ iš „Cinch Championships“ pirmenybių, kurias per savo karjerą yra laimėjęs net penkis sykius vienetuose ir kartą dvejetuose.

Ketvirtfinalis ATP 500 serijos turnyre Londone škotui greičiausiai būtų leidęs patekti tarp 32 Vimbldone skirstytų tenisininkų ir bent per pirmuosius du ratus išvengti kitų aukščiau reitinguotų žaidėjų, tačiau dabar jau pirmajame etape A.Murray galimai susitiks su geriausiais pasaulio tenisininkais.

Škoto vietą pagrindiniame turnyre užėmė amerikietis Denisas Kudla (ATP-82), kurio laukia dvikova su Lorenzo Sonego (ATP-32).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas