Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 07 05

Serena Williams: „Neketinu paduoti Vimbldono į teismą“

Geriausia pasaulio tenisininkė Serena Williams mače su Svetlana Kuznecova sunkiai surado savąjį žaidimą, tačiau atsilikdama 4:5 sugebėjo laimėti devynis geimus iš eilės ir pateko į Vimbldono ketvirtfinalį. Aistros dvikovos viduryje liejosi per kraštus, o amerikietė grasino teisėjui, kad paduos jį į teismą.
Serena Williams prieš Svetlaną Kuznecovą
Serena Williams prieš Svetlaną Kuznecovą / „Scanpix“ nuotr.

Pirmame sete rezultatas buvo 5:5 ir S.Williams paprašė uždaryti stadiono stogą, nes jeigu gaus traumą, tai paduos rungtynių arbitrą į teismą.

„Vyko arši dvikova, emocijos liejosi per kraštus. Tokiomis aplinkybėms gali pasakyti daug ką, – teisinosi JAV tenisininkė. – Tikrai neketinu paduoti nei teisėjo, nei šio turnyro į teismą. Aš taip nedarau. Tokia tikrai nesu, todėl surimtėkime.

Lietus man šiandien padėjo, nes galėjau nusiraminti ir atsipalaiduoti. Gavome progą pasitarti su savo treneriais ir nuspręsti tolimesnę strategiją. Tai man labai pagelbėjo, nes Patrickas Mouratoglou man pasakė ką daryti toliau ir man pavyko nesunkiai nugalėti Svetlaną.

Savo varžovę puikiai pažįstu. Žinojau jos taktiką, tačiau ji bando ją pakeisti per kiekvieną mūsų susitikimą. Žaidžiant su nauju varžovu yra sudėtinga, nes nežinai ko gali tikėtis, tačiau su Svetlana tokių problemų nėra. Viską lemia didesnis noras iškovoti pergalę.“

S.Williams šį sezoną dar nėra laimėjusi „Didžiojo kirčio“ turnyro. Melburno varžybų finale ji nusileido Angelique Kerber, o Paryžiaus finale pralaimėjo ispanei Garbine Muguruza.

Vimbldono ketvirtfinalyje amerikietė susitiks su Anastasija Pavliučenkova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas