Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 05 24

Šiauliuose vienu metu vyksta net keturi Lietuvos teniso čempionatai

Beveik 200 įvairių amžiaus grupių jaunųjų Lietuvos tenisininkų sugužėjo į Šiaulių teniso mokyklą – šią savaitę čia vyksta keturių amžiaus grupių Lietuvos čempionatai.
teniso kamuoliukas
Teniso kamuoliukas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Per 200 tenisininkų iš įvairių šalies miestų dalyvauja Lietuvos 18-mečių ir jaunesnių, 16-mečių ir jaunesnių, 14-mečių ir jaunesnių, 12-mečių ir jaunesnių čempionatuose.

Pirmieji į kovą stojo vyriausi varžybų dalyviai. Jau ketvirtadienį vyksiančiame 18-mečių ir jaunesnių merginų turnyro finale kovos Šiaulių teniso mokyklos auklėtinės Karolina Vitkevičiūtė ir Agnė Čepelytė, o dėl trečios vietos kausis Vilniaus teniso akademijos sportininkės Ieva Druteikaitė ir Saulė Valantiejūtė.

Ketvirtadienio vakarą taip pat vyks ir šios amžiaus grupės vaikinų turnyro pusfinalių susitikimai. Juose Lukas Žvikas (Šiaulių teniso mokykla) žais prieš Lauryną Adomavičių (teniso klubas „Forumas“), o Skirmantas Mačinskas (teniso klubas „Kauno Žalgirio stadionas“) kovos prieš Kasparą Žemaitėlį (Gvido Sabeckio teniso mokykla).

Ketvirtadienį taip pat prasidėjo keturias dienas truksiantis 14-mečių ir jaunesnių tenisininkų turnyras, gegužės 26 d. kovas pradės stipriausi Lietuvos šešiolikmečiai, o gegužės 27 d. į kortus žengs jauniausi turnyro dalyviai – dvylikamečiai ir jaunesni tenisininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas