Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 02

Simona Halep atidėjo operaciją ir padės savo šaliai „Fed Cup“ taurėje

Geriausia Rumunijos tenisininkė Simona Halep buvo įrašyta į savo šalies komandos sudėtį, nepaisant to, kad buvo paskelbusi jog pirmame etape nedalyvaus. Trečioji pasaulio raketė pasirodys dvikovoje prieš Čekijos rinktinę. Tenisininkei turėjo būti atlikta nosies operacija, tačiau vietinės spaudos teigimu, ant operacinio stalo rumunė gulsis pasibaigus „Fed Cup“ taurės dvikovai.
Simona Halep
Simona Halep / „Scanpix“/„Xinhua“/„Sipa USA“ nuotr.

S.Halep iš šių metų „Australian Open“ turnyro pasitraukė jau pirmame etape nusileidusi Kinijos stebuklui Shuai Zhang. Tuomet ji skundėsi kojos trauma bei infekcija, dėl kurios jai prireiks nosies operacijos. Tenisininkė taip pat pasitraukė iš turnyrų Dohoje ir Dubajuje.

„Pastaruoju metu kentėjau nuo infekcijos savo skrandyje, nosyje bei ausyse, – prieš savaitę teigė S.Halep. – Tai vienas sunkiausių laikotarpių mano gyvenime. Negaliu nei treniruotis nei išlikti sveika, nors nuolat vartoju antibiotikus.

Melburne stengiausi iš visų jėgų, tačiau tik dar labiau pabloginau savo sveikatą. Gydytojai man patarė atlikti operaciją, kurios dėka turėčiau pilnai pasveikti.“

Tuo tarpu Kanados stovykloje naujienos ne tokios geros. Eugenie Bouchard nedalyvaus savo rinktinės dvikovoje prieš Baltarusijos komandą, kuria į priekį ves Victoria Azarenka.

„Dėl traumos mano tarpsezonis buvo labai trumpas, todėl sunkiai dirbu, kad pasiekčiau aukščiausią sportinę formą,“ – teigė kanadietė.

Serena Williams, Agnieszka Radwanska ir Ana Ivanovič yra vienos iš geriausių pasaulio tenisininkių, kurios nedalyvaus pirmose „Fed Cup“ taurės dvikovose.

Tuo tarpu naujoji „Australian Open“ čempionė Angelique Kerber ketina padėti savo šaliai sėkmingai pradėti turnyrą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas