Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 16

Sinsinatyje – sunkus pirmasis C.Alcarazo testas ir N.Džokovičiaus nesėkmė dvejetuose

Sinsinatyje (JAV) startavo „Masters“ serijos teniso pirmenybės „Western & Southern Open“, kuriose antradienį į kortą žengė du geriausi planetos tenisininkai, prieš mėnesį sužaidę epinį Vimbldono finalą.
Carlosas Alcarazas
Carlosas Alcarazas / „Scanpix“ nuotr.

Pirmoji planetos raketė Carlosas Alcarazas (ATP-1) antrajame etape tik po atkaklios kovos 7:5, 4:6, 6:3 palaužė Australijos atstovą Jordaną Thompsoną (ATP-55).

Per pirmuosius du setus vangiai atrodęs Ispanijos teniso talentas susiėmė trečiojoje partijoje, kurioje iš karto nulaužė varžovo padavimus ir išlaikė susikurtą pranašumą.

20-mečiui tenisininkui ATP ture šiemet tai buvo jau jubiliejinė 50-toji pergalė, nors sužaidęs jaunuolis yra tik 12 turnyrų. Palyginimui, praėjusiame sezone 50-tąjį laimėjimą jis pasiekė „US Open“, kuris buvo 14-tasis turnyras metuose.

Jau septintojo trofėjaus šiemet siekiantis C.Alcarazas taip pat siekia ir apginti pirmą ATP reitingo poziciją nuo Novako Džokovičiaus (ATP-2), kurį dar visai neseniai palaužė Vimbldono finale.

Finalas Sinsinatyje užtikrintų ispano išlikimą reitingo soste, tačiau kitu atveju viskas priklausytų jau nuo Serbijos teniso titano.

„Masters“ turnyrą Kanadoje praleidęs Nolė žaidybinės praktikos įgauti siekė dvejetuose, tačiau ten didelės sėkmės nesulaukė – kartu su tautiečiu Nicola Cacičiumi 4:6, 2:6 nusileido Jamie Murray ir Michaelui Venus.

Vienetuose serbo šiandien lauks ispanas Alejandro Davidovichius Fokina (ATP-23).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas