Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Skambiausią karjeros trofėjų iškovojęs T.Paulas taps geriausiu JAV tenisininku

Londone įvykusiose ATP 500 serijos teniso pirmenybėse „cinch Championships“ čempiono titulą iškovojo Tommy Paulas (ATP-13) iš Jungtinių Amerikos Valstijų.
Tommy Paulas
Tommy Paulas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Penktą skirstymą tarp visų turnyro dalyvių turėjęs amerikietis sekmadienį didžiajame finale 6:1, 7:6(8) susitvarkė su Italijos teniso talentu Lorenzo Musetti (ATP-30).

27-erių T.Paului tai tik trečiasis trofėjus ATP ture ir neabejotinai kol kas skambiausias. Iki šiol tenisininkas buvo laimėjęs du ATP 250 turnyrus Stokholme (2021 m.) bei Dalase (2024 m.).

500 ATP reitingo taškų į savo taupyklę įsidėsiantis turnyro čempionas ATP reitinge pakartos geriausią asmeninį pasiekimą ir bus 12-tas. Dar svarbiau – T.Paulas dabar 60 taškų lenks Taylorą Fritzą bei pirmą kartą karjeroje taps geriausiu savo šalies tenisininku.

Nugalėtojui taip pat atiteks ir labai solidus beveik 422 tūkstančių eurų vertės piniginis prizas.

Italijos atstovas L.Musetti per šią savaitę užsidirbo 330 ATP reitingo taškų ir beveik 227 tūkst. eurų. Nors 22-ejų tenisininkas yra laikomas grunto dangos ekspertu, pastaruoju metu jis demonstruoja savo talentus ir ant žolės dangos.

Praėjusią savaitę Štutgarte jaunuolis krito pusfinalyje, o dabar Londone pasiekė ir pirmą karjeros ATP finalą ant žolės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius