Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Skaudžios naujienos iš Paryžiaus – dėl kelio traumos traukiasi N.Džokovičius

„Roland Garros“ pirmenybių aštuntfinalyje kelio skausmus jautęs Novakas Džokovičius (ATP-1) pranešė pasitraukiantis iš ketvirtfinalio mūšio.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dešiniojo kelio skausmai 37-erių tenisininkui paaštrėjo „French Open“ aštuntfinalio prieš Francisco Cerundolo (ATP-27) antrajame sete.

Medikų pagalbos paprašiusiam N.Džokovičiui buvo atlikti specialūs tempimo pratimai bei duota nuskausminamųjų, tačiau situacija korte neatrodė pozityviai – iki pat penktojo seto serbo judesiai aikštelėje buvo itin riboti.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius
AFP/„Scanpix“ nuotr./Novakas Džokovičius

„Vieną akimirką tikrai nebežinojau, ar turėčiau tęsti. Man davė skausmą malšinančių vaistų, po trečiojo seto paprašiau dar. Tai buvo maksimali leistina dozė, o daktarai sakė, kad vaistai suveiks po maždaug 30-45 minučių. Galiausiai jie suveikė pačioje ketvirtojo seto pabaigoje, pradėjau jausti mažiau suvaržymo judėdamas. Penktąjį setą žaidžiau be jokio skausmo, kas yra puiku. Tačiau vaistai neveiks amžinai, turėsime atlikti papildomų tyrimų“, – iš karto po pergalės pirmadienį kalbėjo Nolė.

Spaudos konferencijoje Serbijos teniso titanas taip pat atskleidė, kad diskomfortą dešiniojo kelio srityje jautė pastarąsias keletą savaičių, tačiau tai netrukdė jam treniruotis ar žaisti susitikimų, o situacija itin pablogėjo aštuntfinalyje.

Pasak įvairių užsienio žiniasklaidos pranešimų, šiandien geriausiam planetos tenisininkui buvo atliktas magnetinio rezonanso tyrimas, kuris parodė kelio sąnario menisko plyšimą.

Dėl šios traumos praėjusiais metais čempionu tapęs N.Džokovičius išsibraukė iš artėjančio „Roland Garros“ ketvirtfinalio, tiesiai į pusfinalį praleisdamas Casperą Ruudą (ATP-7).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius