Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Skausmus pajautęs R.Nadalis nėra tikras dėl dalyvavimo artimiausiame turnyre

Jau kitą savaitę Dohoje turėjęs įvykti legendinio Ispanijos tenisininko Rafaelio Nadalio (ATP-646) sugrįžimas į ATP turą pakibo ant plauko – buvusi pirmoji pasaulio raketė ir vėl susidūrė su sveikatos problemomis.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Pastarosiomis savaitėmis jaučiau šiokį tokį diskomfortą. Šioje mano karjeros stadijoje kiekviena smulki trauma yra žingsnis atgal ne tik fiziškai, bet ir psichologiškai. Esu 100 procentų įsitikinęs, kad žaisiu Indian Velse, man tai yra labai svarbus turnyras. Nežinau, ar tai bus paskutinis mano apsilankymas Indian Velse, todėl labai norėčiau ten žaisti. Labai norėčiau pasirodyti ir Dohoje, bet tai bus daugiau paskutinės minutės sprendimas. Mano prioritetu išlieka grunto turnyrus pasitikti visiškai sveikam ir pasimėgauti grunto sezonu“, – situaciją nupasakojo Nadalis.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis
AFP/„Scanpix“ nuotr./Rafaelis Nadalis

Beveik visą praėjusį sezoną dėl traumos praleidęs 37-erių veteranas šiuos metus pradėjo Brisbene, kur ATP 250 kategorijos turnyre pasiekė ketvirtfinalį, tačiau jame patyrė smulkų klubo įplyšimą.

Pagrindiniais grunto karaliaus sezono tikslais neabejotinai išlieka „Roland Garros“ pirmenybės ir Paryžiaus olimpinės žaidynės.

22 „Didžiojo kirčio“ trofėjus per savo karjerą iškovojęs Rafa pagal šį rodiklį nusileidžia tik rekordininkui Novakui Džokovičiui, kuri sąskaitoje jau 24 titulai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas