Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 07

Spėjama, kad šį vakarą Marija Šarapova paskelbs apie karjeros pabaigą

Nors Marija Šarapova žiniasklaidą į susitikimą Los Andžele pakvietė vėlų pirmadienio vakarą, viso pasaulio spauda jau spėja, kad viena geriausių pasaulio tenisininkių paskelbs apie karjeros pabaigą. Tokie spėliojimai pasipylė po M.Šarapovos vadybininko pareiškimo, kad 28-erių metų tenisininkė paskelbs „didįjį pranešimą“.
Marija Šarapova
Marija Šarapova / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Marija Šarapova

Septintą pasaulio raketę ėmė nuolat persekioti traumos. Per pastaruosius aštuonis mėnesius M.Šarapova dalyvavo vos trijuose turnyruose. Neseniai ji pareiškė, kad dėl traumos negalės žaisti ir šią savaitę prasidėsiančiame prestižiniame Indian Velso turnyre. 

„Labai nusivyliau, kad negalėsiu žaisti Indian Velso turnyre, – praėjusią savaitę kalbėjo M.Šarapova. – Esu susižeidusi kairįjį dilbį, gydytojai šiuo metu skiria labai daug dėmesio jo gydymui, nes noriu pasiruošti varžyboms 100-u procentų.“

M.Šarapova yra ir gera verslininkė. Spėjama, kad galbūt tai gali būti ir pranešimas apie naują Rusijos tenisininkės verslą. Bet kartu abejojama, kad tokią žinią sportininkės aplinkos žmonės vadintų „didžiuoju pranešimu“. 

M.Šarapova socialiniuose tinkluose turi milijonus sekėjų ir svarbias naujienas galėtų paskelbti per juos. Tačiau spėjama, kad aukšta kultūra pasižyminti sportininkė specialiai nusprendė surengti spaudos konferenciją, kurioje galėtų atsakyti į daugiau dominančių klausimų šia svarbia tema, nei tik  apsiriboti trumpu pranešimu socialiniuose tinkluose. 

M.Šarapova šiemet dalyvavo tik „Australian Open“ turnyre. Rusė pasiekė ketvirtfinalį, kuriame susitiko su Serena Williams ir amerikietei pralaimėjo net 18-ą kartą iš eilės. 

Neseniai ji išsiskyrė su savo širdies draugu, irgi profesionaliu tenisininku Grigoru Dimitrovu.

Nors teniso gražuolė ir rečiau pasirodo teniso kortuose, jos pranešimas apie karjeros pabaigą neabejotinai sukeltų pasaulinę nuostabą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas