Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 12

Štutgartas turės naują čempioną – M.Berrettinis kortą paliko su ašaromis akyse

Košmariškas sezonas vienam geriausių Italijos tenisininkų Matteo Berrettiniui (ATP-21) nepasitaisė ir žolės sezono starte – Štutgarte (Vokietija) vykstančiame ATP 250 turnyre favoritas krito jau pirmajame etape.
Matteo Berrettinis
Matteo Berrettinis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

„BOSS OPEN“ pirmenybių starte Italijos teniso žvaigždė patyrė gėdingą pralaimėjimą rezultatu 1:6, 2:6 savo tautiečiui Lorenzo Sonego (ATP-41).

M.Berrettinis gynė praėjusiais metais Štutgarte iškovotą čempiono trofėjų. Iki šių metų per du savo vizitus turnyre italas buvo laimėjęs visas 9 dvikovas – nugalėtoju jis tapo ir 2019 m.

Labai solidų pirmą padavimą turintis 27-erių tenisininkas pastaraisiais sezonais ant žolės buvo beveik nesustabdomas. Jam tai vos antrasis pralaimėjimas ant šio paviršiaus per pastaruosius 22 mačus, o paskutinį kartą ant žolės jis buvo suklupęs 2021-ųjų Vimbldono finale prieš Novaką Džokovičių.

Šiemet dėl dešinės kojos ir pilvo raumens traumų kentėjęs Matteo per pastaruosius 11 susitikimų laimėjo tik 4 kartus. Po eilinio gniuždančio pralaimėjimo italas nesulaikė ašarų, palikdamas centrinį Štutgarto teniso aikštyno kortą.

Nemažą dalį ATP reitingo taškų po šios savaitės prarasiantis M.Berrettinis smuks į 33-iąją poziciją, o jau kitą savaitę jam reikės ginti čempiono titulą ATP 500 serijos turnyre Londone.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas