Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti

Sveiką kailį išnešęs A.Zverevas dramatiškai žengė į aštuntfinalį Paryžiuje

Vienas iš pagrindinių pretendentų laimėti „Roland Garros“ trofėjų Alexanderis Zverevas (ATP-5) trečiajame etape išgyveno tikrą trilerį bei pratęsė savo žygį Prancūzijos sostinėje.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Scanpix“ nuotr.

Vokietijos teniso superžvaigždė po 4 valandas ir 14 minučių trukusio maratono 3:6, 6:4, 6:2, 4:6, 7:6(3) palaužė Nyderlandų atstovą Talloną Griekspoorą (ATP-25).

Lemiamo penktojo seto metu Sascha buvo priremtas prie sienos – atsilikinėjo dvigubu break'u rezultatu 1:4. Visgi keleto dovanėlių iš oponento sulaukęs dvikovos favoritas sugrįžo į kovą, o pačiu svarbiausiu momentu pratęsime žaidė užtikrintai bei pateko tarp 16 stipriausių turnyro žaidėjų.

„Vau. Įspūdingas mačas, įspūdingas oponentas. Jis neįtikėtinai pavojingas. Žaisdamas prieš Talloną visuomet turėdavau problemų. Man labai nepatinka prieš jį žaisti, bet turiu atiduoti pagarbą už tokią kovą. Vienas du taškai ir viskas galėjo pasisukti kita linkme. Atmosfera buvo puiki, mėgavausi kiekviena akimirka“, – po pergalės įspūdžiais dalijosi vokietis.

Priminsime, kad pirmajame „French Open“ etape A.Zverevas patiesė 14 kartų turnyrą laimėjusį Rafaelį Nadalį ir vis dar yra laikomas vienu iš favoritų įkąsti pirmajam trejetui – Novakui Džokovičiui, Jannikui Sinneriui bei Carlosui Alcarazui.

Pirmojo karjeros „Didžiojo kirčio“ trofėjaus siekiantis 27-erių tenisininkas šiuo metu yra laimėjęs jau 9 susitikimus iš eilės – į Paryžių jis atvyko po iškovoto titulo Romos „Masters“ turnyre.

Aštuntfinalyje A.Zverevo varžovu bus danas Holgeris Rune (ATP-13) arba slovakas Jozefas Kovalikas (ATP-145).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius