Prenumerata nuo 0,50 Eur/mėn! Paskutinės akcijos savaitės.
Išbandyti

T.Fritzas nepamiršo kandžių prancūzo replikų: „Gero skrydžio namo!“

Nepagarbių varžovo komentarų prieš tarpusavio dvikovą Vimbldone sulaukęs JAV tenisininkas Tayloras Fritzas (ATP-12) po iškovotos pergalės pateikė savąjį atsaką.
Tayloras Fritzas
Tayloras Fritzas / „Scanpix“ nuotr.

Antrajame etape šiuo metu geriausias JAV tenisininkas rezultatu 6:3, 6:4, 3:6, 6:4 nugalėjo Prancūzijos atstovą Arthurą Rinderknechą (ATP-76), kurį iš turnyro išlydėjo šmaikščiu komentaru.

„Gero skrydžio namo!“, – prie tinklo varžovui pasakė Fritzas, referuodamas į ankstesnius prancūzo komentarus.

Dar prieš šių tenisininkų mūšį žibalo į ugnį papylė pats A.Rinderknechas, prisimindamas skandalingai pagarsėjusią paskutinę tarpusavio dvikovą 2023-iųjų „Roland Garros“ pirmenybėse.

„Šį sykį atmosfera bus kur kas ramesnė nei „Roland Garros“ turnyre ir jis tiek negalės verkti. Pastarąjį kartą jis verkšleno, nes buvo per daug triukšmo. Aš nelaikau jokio pykčio, bet jis buvo neteisus jei galvojo, kad prancūzų publika tarp taškų siųs bučinius“, – kalbėjo prancūzas.

Priminsime, kad praėjusių metų atvirosiose Prancūzijos teniso pirmenybėse T.Fritzas po pergalės prieš A.Rinderknechą nusprendė pridėtu pirštu prie lupų užtildyti vietinę publiką, kuri viso mačo metu su amerikiečiu elgėsi labai nepagarbiai.

Prancūzai po šio gesto taip įniršo, kad savo švilpimais 26-erių tenisininkui neleido duoti interviu iš karto po dvikovos.

Po pergalės Vimbldone JAV atstovas plačiau pasidalijo savo mintimis apie susiklosčiusią situaciją.

„Iš tikrųjų aš esu labai ramus žmogus, tačiau jei kas nors mane puola ar bando įžeisti, aš tikrai neatsitrauksiu. Tik palinkėjau jam gero skrydžio namo. Varžovas tuomet pradėjo aiškintis, kodėl aš taip sakau ir panašiai. Aš atsakiau – tu puikiai žinai kodėl. Nesielk su manimi nepagarbiai ir nieko nebus“, – dėstė Fritzas.

Trečiajame vyrų vienetų etape amerikiečio varžovu bus Čilės atstovas Alejandro Tabilo (ATP-19).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – kompiuteriniai žaidimai ir turnyrai, virtualios pramogos ir „OG Version“ koncertas
Reklama
Patirti pelkes miesto širdyje: Vilniaus „Akropolyje“ lankytojai kviečiami į interaktyvų labirintą
Siųsk nuotrauką – laimėk paspirtuką!
Reklama
Parduotuvėse – naujiena loterijų ir gyvūnų mylėtojams