Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 17

Teniso spektaklį Turine laimėjęs J.Sinneris atvėrė N.Džokovičiui duris į pusfinalį

Italijos teniso žvaigždė Jannikas Sinneris (ATP-4) išlaikė tobulą pergalių ir pralaimėjimų balansą „Nitto ATP Finals“ pirmenybėse Turine, kuriose tapo savo pogrupio nugalėtoju.
Jannikas Sinneris ir Holgeris Rune
Jannikas Sinneris ir Holgeris Rune / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

22-ejų italas 2 valandas ir 33 minutes trukusiame permainingame mūšyje 6:2, 5:7, 6:4 palaužė kitą naujosios kartos talentą Holgerį Rune (ATP-8) ir žaliojoje grupėje užtikrintai finišavo pirmas.

J.Sinnerio pergalė buvo žūtbūtinė ir Serbijos tenisininkui Novakui Džokovičiui (ATP-1), kuris į pusfinalį žengia iš antrosios pozicijos.

Abu tenisininkai lemiamame pogrupio mače turėjo ir tam tikrų fizinių problemų – italui skaudėjo nugarą, o dano kelis buvo sutvarstytas, tačiau tai nesutrukdė jauniesiems talentams Turine surengti dar vieną įspūdingą teniso spektaklį.

Trečiajame sete atsilikdamas 3:4 J.Sinneris buvo nepavydėtinoje situacijoje ir privalėjo išsaugoti break point'ą, tačiau tai padaręs jau kitame geime nulaužė varžovo padavimus ir netrukus šventė dramatišką pergalę.

Per 54 metų „Nitto ATP Finals“ istoriją jis tapo pirmuoju italu, patekusiu į pirmenybių pusfinalį. Taip pat tenisininkui tai buvo jubiliejinė 60-toji pergalė sezone.

Šiandien bus sužaisti paskutiniai du raudonosios grupės mačai. Carlosas Alcarazas (ATP-2) kausis prieš Daniilą Medvedevą (ATP-3), o Alexanderis Zverevas (ATP-7) prieš Andrejų Rubliovą (ATP-5).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas