Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 10 30

Teniso žvaigždė neigia smurtavęs prieš buvusią savo merginą

Rusijos tenisininkė Olga Šaripova apkaltino buvusį savo vaikiną, Vokietijos teniso žvaigždę Alexanderį Zverevą smurtavimu. Vis dėlto 23-ejų septintoji planetos raketė tokius kaltinimus atmeta ir neigia naudojęs smurtą.
Alexanderis Zverevas
Alexanderis Zverevas / „Scanpix“ nuotr.

Puikų sezoną žaidžiantis A.Zverevas pastarosiomis dienomis į antraštes patenka visai ne dėl demonstruojamo teniso.

Iš pradžių paaiškėjo, jog buvusi vokiečio mergina laukiasi jo vaiko, o jau kitą dieną smurtu A.Zverevą apkaltino ir kita jo buvusi mylimoji.

View this post on Instagram

???? #404error

A post shared by crazy Olya (@olyasharypova) on

Atsivėrusi O.Šaripova teigė, kad A.Zverevas ją „smaugė su pagalve, laužė rankas“ ir naudojo kitokį fizinį ir psichologinį smurtą. Rusė net teigė, jog bijojo dėl savo gyvybės.

Plačiau apie tai skaitykite čia.

Visgi pats tenisininkas tokius kaltinimus vadina nepagrįstais ir „paprasčiausiai neteisingais“.

Tviteryje žinutę paskelbęs A.Zverevas išdėstė savo poziciją.

„Pastarosios dienos man buvo labai sunkios. 23-ejų tapsiu tėvu. Labai laukiu savo vaiko gimimo. Nors su Brenda (Patea – buvusi A.Zverevo mergina – red.past.) jau nesame kartu, tačiau palaikome gerus santykius ir aš ketinu būti atsakingu tėčiu. Kartu rūpinsimės mažojo auginimu. Tačiau daugiau viešai apie tai nenoriu nieko sakyti. Tikiu, kad su Brenda galime tai išspręsti ir be žiniasklaidos įsikišimo.

Po to sulaukiau nepagrįstų kaltinimų iš buvusios savo merginos Olgos Šaripovos. Jie mane labai nuliūdino. Vienas kitą pažinojome dar nuo tada, kai buvome vaikai ir kartu daug patyrėme. Gaila, kad ji padarė tokius pareiškimus, kadangi jie paprasčiausiai neteisingi. Mes draugavome, bet tie santykiai nutrūko jau seniai. Nežinau, kodėl Olga sumanė mane apkaltinti dabar. Labai tikiuosi, kad sugebėsime susitaikyti protingai ir pagarbiai“, – rašė A.Zverevas.

A.Zverevui 2020-ieji metai teniso korte – beveik nepriekaištingi. Iš pradžių Melburne vykstančiame „Australian Open“ turnyre vokietis pasiekė pirmą karjeros „Didžiojo kirčio“ pusfinalį, vėliau rugpjūtį varžėsi pirmajame „Didžiojo kirčio“ finale „US Open“ turnyre, o per pastarąsias dvi savaites laimėjo du iš eilės turnyrus vykusius Kelno mieste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai