Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 21

Tonis Nadalis: „Tai buvo vienas didžiausių mūsų nusivylimų“

Rafaelis Nadalis patyrė skaudų pralaimėjimą pirmame „Australian Open“ etape. Ispano treneris bei dėdė Tonis Nadalis prakalbo apie nesėkmės priežastis mače prieš Fernando Verdasco.
Tonis Nadalis ir Rafaelis Nadalis
Tonis Nadalis ir Rafaelis Nadalis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mes nebuvome pakankamai agresyvūs, o Fernando aikštėje paliko visą save, – pasakojo T.Nadalis. – Mes padarėme blogų sprendimų. Rafa yra labai nusiminęs. Mačo metu jis buvo per daug susinervinęs.

Suprantu, kad trenerio darbe viskas priklauso nuo rezultatų, o jeigu jie yra blogi, tai kartais reikia pokyčių. Šiuo metu Rafaelis rungtyniauja naudodamas visai kitokį žaidimo planą, todėl jam nelengva pakeisti 15-a metų naudotą taktiką.

Fiasko pirmame Melburno etape yra viena didžiausių mūsų karjeros nesėkmių. Vien dėl to, kad pastaruosius keturis mėnesius jis žaidė labai gerai. Atvykę čia turėjome neblogų treniruočių, tačiau viskas vyko ne taip kaip planuota. Reikia tęsti treniruotes ir išsiaiškinti kur pridarėme klaidų.“

„Clarin“ teigimu, R.Nadalio sekantis turnyras vyks Buenos Airėse. Prieš kelias savaites ispanas minėjo, kad po „Australian Open“ jis treniruosis Pietų Amerikoje, tačiau iš turnyro Melburne tenisininkas pasitraukė anksčiau nei tikėtasi, todėl jis ketina skristi į Maljorką treniruotis ant grunto paviršiaus.

„Beveik neabejoju, kad R.Nadalis žais Buenos Airėse“, – teigė Nicolasas Almagro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento