Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 30

„United Cup“ pirmenybėse – „Didžiojo kirčio“ čempionės A.Kerber sugrįžimas

Po motinystės atostogų į tenisą sugrįžusi Angelique Kerber pasirodė komandinėse „United Cup“ pirmenybėse, kuriose svariai prisidėjo prie savo šalies pergalės mišriųjų dvejetų susitikime.
Angelique Kerber
Angelique Kerber / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Praeityje po sykį „Australian Open“, Vimbldoną ir „US Open“ laimėjusios A.Kerber atstovaujama Vokietijos rinktinė D grupės susitikime 2:1 palaužė Italiją.

Buvusi pirmoji WTA raketė pirmoji žengė į kortą vienetų mače, kuriame rezultatu 4:6, 5:7 turėjo pripažinti Jasmine Paolini (WTA-30) pranašumą.

A.Kerber tai buvo pirmasis oficialus teniso mačas nuo 2022-ųjų Vimbldono. Šių metų vasarį tenisininkė tapo mama, kuomet susilaukė dukrytės Lianos.

Nepavydėtinoje situacijoje atsidūrusius vokiečius gelbėti ėmėsi vienas geriausių planetos tenisininkų Alexanderis Zverevas (ATP-7). Pastarasis 6:7(5), 6:3, 6:4 nugalėjo Lorenzo Sonego (ATP-46) ir išplėšė lemiamą mišriųjų dvejetų susitikimą.

Jame Sascha kartu su A.Kerber nesutiko rimtesnio pasipriešinimo ir 6:3, 6:0 perlipo Angelicos Moratelli ir L.Sonego barjerą.

Dalindamasi savo mintimis prieš sugrįžimą į tenisą 35-erių A.Kerber atskleidė, kad vienu iš pagrindinių jos tikslų išlieka Paryžiaus olimpinės žaidynės. Tenisininkė svajoja apie medalį žaidžiant poroje su A.Zverevu bei tikisi nešti savo šalies vėliavą žaidynių atidarymo ceremonijoje.

„United Cup“ pirmenybių D grupėje taip pat rungtyniauja ir Prancūzijos rinktinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas