Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„US Open“ čempionas titulo gynybą Pekine pradėjo trijų setų išbandymu

Prieš keletą savaičių antrąjį karjeros „Didžiojo kirčio“ titulą iškovojęs Jannikas Sinneris (ATP-1) savo viešnagę Azijoje pradėjo labai sunkiu jėgų pasitikrinimu.
Jannikas Sinneris
Jannikas Sinneris / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Pekine startavusių ATP 500 serijos pirmenybių „China Open“ pirmajame etape geriausias planetos tenisininkas panaikino seto deficitą ir rezultatu 4:6, 6:3, 6:1 palaužė Čilės atstovą Nicolas Jarry (ATP-28).

Naujai karūnuotam „US Open“ čempionui ATP ture tai buvo jau 13-toji pergalė iš eilės – italas buvo tiesiog nesustabdomas Jungtinėse Amerikos Valstijose, kur laimėjo turnyrus Sinsinatyje ir Niujorke.

„Varžovas žaidė puikų tenisą. Pirmajame sete man sunkiai sekėsi priimti, o galiausiai pralaimėjau savo padavimus. Tiesiog stengiausi išlikti mače psichologiškai. Pirmasis etapas bet kuriame turnyre yra sudėtingas, tačiau džiaugiuosi savo pasirodymu ir tuo, kaip užbaigiau dvikovą“, – kalbėjo pirmoji pasaulio raketė.

Priminsime, kad būtent Kinijos sostinėje praėjusiais metais prasidėjo J.Sinnerio žygis link ATP reitingo sosto. Italas laimėjo turnyrą ir vos per keletą mėnesių tapo absoliučiai dominuojančia jėga ATP ture, netrukus iškovodamas ir pirmąjį karjeros „Grand Slam“ trofėjų Melburne.

Čempiono titulą ginančio 23-ejų tenisininko aštuntfinalyje lauks rusas Romanas Safiullinas (ATP-69) arba šveicaras Stanas Wawrinka (ATP-233).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas