Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 09

„US Open“ čempionė greitai sugrąžinta į realybę – patyrė nesėkmę Indian Velse

18-metė britė Emma Raducanu (WTA-22) prieš keletą savaičių „US Open“ turnyre sukūrė tikrą stebuklą ir laimėjusi net 10 mačų paeiliui sukūrė istoriją bei tapo čempione. Visgi su šiuo neįtikėtinu pasiekimu jaunuolė sau ant nugaros užsidėjo ir papildomą taikinį – prestižiniame Indian Velso turnyre ji neperlipo jau pirmojo barjero.
Emma Raducanu
Emma Raducanu / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Didžiosios Britanijos supertalentė antrojo etapo susitikime sensacingai 2:6, 4:6 nepasipriešino baltarusei Aliaksandrai Sasnovič, kuri pasauliniame WTA reitinge užima vos 100-ąją poziciją.

„Aliaksandra sužaidė puikų mačą. Ji šiandien už mane buvo geresnė ir nusipelnė laimėti. Iš tikrųjų netgi džiaugiuosi už tai, kas dabar atsitiko, nes galėsiu iš to pasimokyti. Po kiekvieno pralaimėjimo bus nusivylimas“, – kalbėjo Raducanu.

„US Open“ čempionė į Indian Velsą atvyko be trenerio. Tenisininkė po triumfo Niujorke išsiskyrė su laikinuoju strategu Andrew Richardsonu, tačiau dabar naujojo savo vedlio paieškose teigė neskubėsianti.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Emma Raducanu
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Emma Raducanu

E.Raducanu pralaimėjimas reiškia, kad teniso aistruoliai trečiajame rate neišvys jaunuolės ir Simonos Halep (WTA-17) mūšio. Pastaroji yra rumunė, o E.Raducanu taip pat turi rumuniškų šaknų – iš šios valstybės yra kilęs jos tėtis.

Į kitą etapą užtikrintai žengė kita „US Open“ moterų turnyro finalo dalyvė, 19-metė Leylah Fernandez (WTA-28). Savo žygį link trofėjaus penktadienį pratęsė ir tokios tenisininkės kaip Elina Svitolina, Iga Swiatek, Viktorija Azarenka ar Petra Kvitova.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant