Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 10

„US Open“ čempionių akistatoje Romoje – jaunosios britės trauma

Po WTA 1000 turnyro Romoje burtų ceremonijos daug žadėjęs dviejų „US Open“ čempionių mūšis truko tik kiek daugiau nei vieną setą.
Emma Raducanu
Emma Raducanu / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Bianca Andreescu (WTA-90) rezultatu 6:2, 2:1 pirmavo prieš Emmą Raducanu (WTA-12), o tuomet pastaroji nusprendė nerizikuoti savo sveikata ir iškelti baltą vėliavą.

Didžiosios Britanijos teniso sensacija susitikimo nebaigė dėl nugaros traumos, kuri 19-metę kankina jau keletą savaičių. Medicininės pertraukėlės jai prireikė ir praėjusią savaitę Madride, kur aštuntfinalyje ji krito prieš Anheliną Kalininą.

Pirmojo seto prieš B.Andreescu pabaigoje E.Raducanu kartu su medicininiu personalu paliko kortą, kur jai buvo suteiktas gydymas. Visgi sugrįžusi jaunuolė sunkiai judėjo aikštelėje ir pasitarusi su gydytojais nusprendė dvikovos nebetęsti.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bianca Andreescu ir Emma Raducanu
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Bianca Andreescu ir Emma Raducanu

Priminsime, kad E.Raducanu „US Open“ čempione sensacingai tapo praėjusiais metais, o pastaraisiais sezonais traumų kamuojama B.Andreescu šį turnyrą Niujorke laimėjo 2019 m. sezone.

Įdomu tai, kad šios tenisininkės, kurias skiria dviejų metų skirtumas, turi ir daugiau panašumų. Abi teniso talentės turi rumuniškų šaknų bei yra gimusios toje pačioje vietovėje – Kanados sostinėje Otavoje.

Kitame etape kanadietės lauks ispanė Nuria Parrizas-Diaz (WTA-51), kuri buvo ties iškritimo riba (atsiliko rezultatu 1:6, 3:4), bet tuomet traumą patyrė jos tautietė Sara Sorribes Tormo (WTA-37).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas